Nesze!szer

SJP kalaptervezőjének a MAC kollekciója!

2015. április 06.

 

120514-phillip-treacy-mac-594.jpg

 

Mi a közös bennük? Sarah Jessica Parker, Kate Middleton és Madonna. Hát, bizony az, hogy az ő fejükön is volt már Philip Treacy kalap. Extravagáns és gyönyörű darabok ezek. Mutatunk is egy kis képet!

 

tocados-de-philip-treacy.jpg

A most boltokba került MAC kollekciójának is ugyanaz a lényege, mint fejfedőinek. Kiemeli a nő szépségét, illeszkedve az arc vonalához. Bennünket a rúzsok fogtak meg leginkább (5 900 Ft), mindhárom árnyalat nyerő, főleg a burgundi Cardinal nevű. A két púder nagy szerelmünk még, ez kicsit költségesebb, mert 10 200 Ft-ot kóstál a pezsgős és a világos pinkes ezüstös is. Az ezüst és az arany point potsok olyan patinás árnyalatúak (6 100 Ft), míg a fluidlene-ok közül a kék nálunk a nyerő (5 700 Ft). Extrém fekete spirál is van, már, ha nincs ilyened otthon és ecset is van a kollekcióhoz. Csak bátraknak ajánljuk, de nekik nagyon!

 

philip_treacy-high-light_powder-nude_pink_72.jpg

philip_treacy-high-light_powder-blush_pink_72.jpg

 

 

philiptreacymac.jpg

 

mac-philiptreacy-620-7.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr97336660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása