Nesze!szer

Megújult a Manna webshop, nyerj egy ajándékcsomagot!

2015. április 02.

 

 

manna2.jpg

 

A Manna termékeket eléggé kedveljük, sokról postoltunk is már. Most viszont annak apropóján írunk, hogy megújult a webshopjuk és mi gyorsan ki is próbáltuk. Színre és kinézetre igen pofás, szerencsére az egész. (Vannak ugye oldalak, amelyek úgy lehangolják az embert, ha vásárolni akarnál, akkor sem teszed). Könnyen áttekinthetőek a kategóriák, nem kell órákig búvárkodni, mire megleled kedvenc szappanodat. Ami jó, hogy ahogy rakod a kosárba a kiválasztott terméket, rögtön össze is adja az összeget. És ami tutiság, hogy törölni is könnyű, ha mégis meggondolod magad. Nekünk ez mindig fontos. Mi rendeltünk egy Narancsos testápoló habkrémet egy Neem narancs levendula szappant. Másnap már itt is volt a rendelés, szépen, ízlésesen csomagolva. És még plusz ajándék kis szappanka is volt benne, ennek igen örültünk, olyan jó kis meglepi volt ez! Egyébként ma éjfélig, ha 5000 Ft felett rendelsz, díjmentes a kiszállítás, szerintünk startolj gyorsan rá!

Megnézed, milyen lett a megújult oldal? Nyerj egy Manna ajándékcsomagot, válaszolj a kérdésünkre!

1. Hány százalék organikus tisztaságú shea vajat tartalmaznak a Manna Afrika kollekció tagjai? Mondd meg és nyerj egy Manna Afrika meglepetés csomagot!

A helyes választ a megújult Manna webáruházban találod, ahonnan  csütörtök éjfélig ingyenes kiszállítással rendelhetsz:
A- 10%
B- 50%
C- 70% 

 

A válaszokat ide várjuk: neszebeauty@gmail.com

Hajrá, mi addig használatba vesszük az új mannáinkat! 

 

 

 

manna1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr567328906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása