Nesze!szer

Hamupipőke: a gonosz mostoha kosztümök Cate Blanchett számára

2015. március 08.

 

cate-blanchett-cinderella-1940s-style-photo.jpg

 

 

Mindjárt itt a Disney film a mozikban, a Cinderella őrület már javában tarol. A kooperációnak köszönhető gyönyörű MAC kollekció már a boltokban van ebben a hónapban, mutattuk is nektek. És most egy újabb csemegéről, a mostoha ruháiról lebbent fel a fátyol, hogy ilyen stílusosan fogalmazzunk. Cate Blanchett a szóban forgó főszereplő (Lily James és Helena Bonham Carter mellett).

Az Oscar-díjas jelmeztervező, Sandy Powell a negyvenes évek világából merítette az inspirációt és Joan Crawford öltözékéből. Azt mondja, hogy azért ne felejtsük el, hogy ez a karakter mérgező volt, gonosz, de ugyanakkor semmiképpen nem öreg. "Kicsit olyan, mint Anna Wintour" - nyilatkozta a New York Dailynek. A méregzöld színt sem véletlenül választotta... a smink és a haj is a negyvenes évek hangulatát adja vissza, a kis smokey-val és a vörös szájjal, meg a sütött,feltűzött tincsekkel. Sandy Powellmárkét éve kezdett dolgozni a terveken. Boszorkányosan szépek lettek!

Ps: tetszett a post? További mesés írásért csatlakozz vidám facebook közösségünkhöz ITT

 

 

cinderella-wicked-stepmother-costume-sketch.jpg

 

cinderella-wicked-stepmother-ballgown-cate-blanchett.jpg

 

cate-blanchett-cinderella-movie.jpg

 

cate-blanchett-cinderella-beauty.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr427251829

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása