Nesze!szer

A manga smink a menő, így rajzold meg!

2015. február 25.

 

miss_manga_punky_bpalvin.jpg

 

Az utóbbi néhány év trendjét elnézve azt kell mondjuk, bizonyos kor alatt a manga őrület hódít a világon. A sminkek területét is ellepte ez, de szerencsére nem kell japánul tanulnunk, elég, ha a make upunk lesz mangás. Nyugi, ez semmi mást nem jelent, mint óriási nagy, pandás szemeket például. A L'oreal tuti jó cuccokkal jött ki a trendre hangolódva, Palvin Barbit bevetve. Punkos-mangás vonal ismertető jön! 

Váratlan fordulattal az arctisztítás után a  sminket az alapozással kezdd. Ehhez az Infallible alapozót ajánljuk a bőrszíneddel megegyező árnyalatban. Hosszan tartó, mégis természetes fedést biztosít.

Ezután a Super Liner Mat-Matic gél állagú szemceruzával húzd meg a tusvonalat. Ez egy intenzív, matt, fekete szemhéjtus, vízálló, ezért szuper tartós és ceruza jellege miatt nagyon egyszerű a használata. A belső szemzugtól kifelé haladva fokozatosan vastagítsd a tusvonal ívét, egészen közel a szempillák tövénél. A külső szélétől indulva alul is rajzold meg illetve ki a szemedet, itt is közel, az alsó pillák tövéhez.

Nesze!szer tipp: az alsó ívet ne húzd végig a belső szemzugig, csupán az alsó pillák 2/3 részéig, így nyitottabb lesz.

A smink igazi mangás jellegét a Miss Manga Punky Mega Volume szempillaspirál adja meg. A speckó, rugalmas kefének köszönhetően a felső és alsó pillák is igazán feketék és hangsúlyosak lesznek. Több rétegben, bátran vidd fel a spirált a szempilla tövétől a végéig „fésülő“ mozdulatokkal. Ne sajnáld, de azért kerüljed a csomós hatást!

 

 

 

 

 

A szemöldök ívét egy vele megegyező színű ceruzával finoman rajzold meg, a hiányzó szálakat kitöltve, majd az egységes hatás érdekében a Brow Artist Plumperrel könnyed mozdulatokkal fésüld át. Ez egy gél textúrájú színezett szemöldökfixáló, mely tartós, vízálló, mégsem ragad, természetes, rendezett hatást biztosít. Tanuljad meg a használatát, nem ördöngősség!

Az orcára a Le Blush sandalwood pink halvány rózsaszín pirosítót használd, ez adja meg a manga smink babás jellegét, hamvas hatását. Mosolyogj, kenjed az almácskára és már kész is! A  True Match Powder kiváló púderes hatást biztosít, egy árnyalattal az alapozónál világosabbat használjál. Manga szájra  a Color Riche Doutzen’s Nude rúzs a nyerő, a lényeg, hogy felejtsd el a harsányságot. 

 

 

A Miss Manga sminkhez használt termékek:

L'oreal Infallible alapozó: 5099 Ft

L'oreal Super Liner Mat-Matic gél állagú szemceruza: 2399 Ft

L'oreal Miss Manga Punky Mega Volume szempillaspirál: 2999 Ft

L'oreal Brow Artist Plumper: 3 499 Ft

L'oreal True Match Le Blush: 4 399 Ft

L'oreal True Match Powder: 4 399 Ft

L'oreal Doutzen’s Nude Color Riche rúzs: 3599 Ft

L'oreal Superliner Smokissime szemhéjtus: 3499 Ft

Erőteljesebb mangaságra vágyóknak, a Superliner Smokissime szemhéjtus a jól bevethető, melyekkel még punkosabbá varázsolhatod a megjelenésedet. Hangsúlyozd a szem külső részét illetve az onnan kifelé irányuló vonalakat. A pont végű ovális applikátornak köszönhetően ezt könnyen elkészítheted. Fekete, barna vagy sötétszürke kapható, ne mindig a feketére szavazzál, a barna is nagyon szép tud lenni - például!

 

manga_szempillaspiral.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr817218703

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása