Nesze!szer

Tervezz női kiegészítőt és nyerj egy Fiat 500 X autót!

2015. február 17.

 

 

fiat_500_piros.jpg

Tűsarok és gázpedál

 

Neked tetszik a Fiat 500X? Nekünk nagyon! Ezért is kaptuk fel a fejünket egy jó kis pályázatra, ahol a kreativitás, a női gondolkodás és ez a pompás kis autó találkozik (a kereszteződésben). Mondjuk a lényeget: létezik egy ProjektX nevű pályázat. A cél az, hogy a Fiat 500X egy nőkre, vagyis ránk szabott praktikus autós kiegészítővel gazdagodjon. Ahol pedig pályázni lehet, az a Futurebakery.hu oldal, amely egyébként egy induló dolog és mindig különböző kreatív felhívásokat, versenyeket találnak majd ott az ötletelők. (A Fiat az első, aki kipróbálja ezt a platformot, ha így érthető). Na, de kanyarodjunk vissza az autóhoz. A beérkezett pályaműveiteket a Pikkpack cipők megalkotója, a nemzetközi elismerést is nyert Gulyás Sára designer bírálja el. Ő is jól tudja, hogy a mi viszonyunk az autóhoz teljesen más, ugye... kell a biztos hely a rúzsnak, esetleg a pillánkat is tökéletesítjük a piros lámpánál, gyerekeseknek fontos az, hogy a maci is jól üljön a kocsiban, a pici tablet mániája is megoldott legyen, szóval, másak a szempontjaink. Ez a videó jól el is magyarázza ezt az egész felhívást. 

 

 

 

 A futurebakery.hu oldalon minden információ megtalálható a ProjektX pályázattal kapcsolatban, egy rövid regisztráció után nincs is más hátra, mint megnyomni az ötlet hozzáadása gombot és elküldeni azt, amit megálmodtál. Pályázni március 3-ig az álom leírásával, rajzzal, vázlattal, fotóval vagy akár kollázzsal is lehet.  A főnyeremény pedig nem más, mint egy új Fiat 500X crossover! Ja, és Brno-ban is összegyűlnek majd minden ország nyertesei, az sem lesz egy rossz túra... szerintünk.

Hajrá Nesze olvasók, tervezzetek, nyerjetek!

 

Részletek és regisztráció 500X.hu,  futurebakery.hu/projektx

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr187182179

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása