Nesze!szer

A legjobb első randi

2015. február 12.

 

 

first_date.jpg

Bizonyára mindannyian emlékszünk még az első randevúinkra. Ha kellemes emlékként él bennünk,akkor még a mai napig is megmosolyogtat bennünket, ha azonban balul sült el, próbáljuk tudatunk legmélyére száműzni az ominózus eseményt. Az azonban tagadhatatlan tény, hogy mind átéltünk néhányat. A randevúzás azonban nem csak a tinédzser korra korlátozódik, az évek során talán még nagyobb szerepet is tölt be, miközben életünk párja után kutatunk. Ilyenkor nem csak mi, nők éghetünk lázban, ácsoroghatunk órákig a tükör előtt, próbálhatjuk fel az egész ruhásszekrényt a tökéletes öltözék után kutatva. A férfiak is. Az alábbi videón látható férfi éveken keresztül nem vett részt komolyabb randevún – mondja.

Lázasan készül, az esemény fontosságához mérten nyakkendő és öltöny is dukál. Az ajtó előtt még vissza is lép néhányszor izgalmában. Nem akarunk túl sok spoilert, de a mesébe is illő randevú végén a hercegnő végre ellovagolhat a naplementében a királyfival, élete első szerelmével. Zsepiket azért készítsetek elő, mert szem nem marad szárazon. Az anyag egyébként abból a célból készült el, hogy a Dickson és és Lairs Johnston szerzőpáros dalát, az „I’m Yours-t” reklámozza. Annál azonban sokkal nagyobb hatást gyakorol az emberekre, juttat el egy különleges üzenetet a szívekbe. Életünk legjobb első randiján már részt is vettünk, és szerencsére az a személy azóta sem lépett ki az életünkből. Bármi történjék is: Mi mindig apukánk tündér királylányai maradunk.

Nesze!Bogi

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr67161735

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása