Nesze!szer

Új alapozó a Lancôme-tól

2015. január 18.

 

 

miracle-cushion-ps.jpg

 
A Lancôme év eleji innovációja, a Miracle Cushion amely egy folyékony alapozó szivacsos párnába zárva, kompakt formában. A terméket eddig még csak Ázsiában forgalmazták, de idén januártól már itthon is hozzájuthatunk az újdonsághoz. A Cushion állaga folyékony, mint a legtöbb alapozóé, viszont könnyed, mint egy kompakt púder. Tartozik hozzá egy légies párna, amivel könnyen felvihető és elkenhető az alapozó, illetve egy puha, szivacsos applikátor, amivel a fedést tudjuk finomítani. Friss formulájának köszönhetően hidratál és felfrissíti a bőrt, mindemellett pedig védelmet nyújt az UV sugárzás káros hatásai ellen - így akár síelésnél is ideális választás lehet a hegyekben. Négyféle árnyalatban kapható a lágy, rózsás színtől, egészen a sötétebb, kreolig. 
Újdonság még a Lancôme háza táján, hogy néhány nappal ezelőtt Lisa Eldridge-t választották a márka Make-Up új Kreatív Igazgatójává! Lisa 2009-ben hozta létre egyedülálló blogját és ma már egyedülálló szakértelmét kortársai is elismerik, de ő a nemzetközi sminkmesterek zárt körének első olyan tagja, aki ismertté vált, akit nők milliói csodálnak szerte a világon és akiben vakon bíznak. A Lancôme-mal együttműködésben Lisa olyan termékeket és kollekciókat fog tervezni, amelyek tökéletesen illeszkednek a márka “könnyed eleganciájához” és  hagyományaihoz. Várjuk!
Nesze!Dia
 
Lancôme - Miracle Cushion alapozó 13 200.- Ft
lancome-announcement-lisa-eldridge.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr827081697

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása