Nesze!szer

Kívánj boldog karácsonyt egy Dell képeslappal és nyerj!

2014. december 11.

 

dell_3_0.jpg



A Nesze olvasók pontosan tudják, hogy egyik kedvenc időszakunk az Advent és a Karácsony. Imádjuk, imádjuk és kész. Készülni, kitalálni, ünnepelni, teríteni, gyertyát gyújtani, sütni, elcsendesedni és a szerettekkel tudatni, fontosak nekünk. Vannak, akiknek "csak" képeslapot küldünk, hisz olyan a kapcsolat jellege. Idén viszont találtunk egy nagyon menő variánst, amivel dolgozni fogunk. A Dell indította ezt az egészet. Iszonyat trendi és cuki üdvözleteket lehet gyártani,ráadásul, nyerni is lehet vele. Leírjuk, mi a lényege:

Az applikáció célja, lényege:

-          Képeslapküldő applikáció. A felhasználók képet tölthetnek fel, amit átalakíthatnak, elláthatják keretekkel, és filterekkel, ikonokkal, mindenféle helyességgel. Magyarán úgy szabod személyre, ahogy csak akarod. 

-         A jól sikerült alkotásodat pedig elküldheted a Dell segítségével az ajándékozni kívántnak

Hogyan megy az egész? Teljesen egyszerűen. Otthon, párnák közül is készítheted a számítógépeden, vagy ugye a cégnél. Zoomolhatsz, keretet adhatsz, kiválaszthatod a keretet, rápakolhatod a csillagokat és a romantikus hópelyheket is. Te írhatod rá a jókívánságodat, szóval nem az unalmas céges dumát kell használnod. Formázhatod, fazonírozhatod, imádni fogod. És már küldheted is. Akár egy embernek, ha Évi barátnőd különlegességet érdemel, vagy a partnereknek, akikkel dolgoztál az évben. 

És a tuti képeslap készítésének élményén kívül is nyerhetsz. Egy Dell Vostro 5470 laptopot kap az első helyezett, a második egy Dell Inspiron 15 3000-et és harmadik pedig egy Dell UltraSharp 24 colos monitort. 

Na, ki szeretne idén csodás képeslapokat küldeni, megmutatni a kreativitását, örömet szerezni a szeretteinek és még nyerni is? Mi szóltunk már egy csomó ismerősünknek és halkan megsúgjuk, mi is benne vagyunk a zsűriben, akik döntenek a nyertesről. ITT találod a tudnivalókat és a képeslap küldésekhez szükséges dolgokat. Hajrá Nesze olvasók!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr466939607

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása