Nesze!szer

A tegnap esti VS show hátulról!

2014. december 03.

 

 

vs_eniko1.jpg

 

 

A világ legjobb csajai tegnap este Londonban léptek kifutóra, ahogy ez lenni szokott december 2-án volt idén is a  a Victoria's Secret Fashion Show volt. Úgy látszik, most az európai piacokra kell koncentrálni, hisz eddig mindig Amerikában vonultak a lányok. És idén egyedüli magyarként a mi csodálatos Mihalik Enikőnk is színpadra lépett.

 

eniko_vs_2.jpg

 

 Nicholas Kirkwood egyedi cipőket tervezett a lányoknak, a ruhákon csak úgy szikrázott a Swarovski és gyönyörűek voltak az új kosztümök, Taylor Swift pedig egész jót énekelt. Ez itt a backstage képekből egy válogatás és picike a showból is. 9-én lesz látható a televízióban az egész adás, most nézzétek Karlie Klosstól Adriana Limáig a legjobb csajokat és egy olyan képet, amin látszik, mintha vízen járnának az angyalok. 

 

vs_zaro.jpg

 

 

Ps: 79 szett vonult végig, a jegyek 16 ezer dollárnál kezdődtek, a Fantasy Bra megalkotása 1360 munkaórába telt és összesen 47 modell volt színpadon)

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr806953643

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása