Nesze!szer

Mit visel Hamupipőke?

2014. december 01.

 

​Már számítottuk rá, hogy jövő márciusban újabb Disney-mese kerül feldolgozásra, ugyanis, az elmúlt évek tapasztalatai ezt mutatják: Alice Csodaországban (2010), Tükröm, tükröm (2012), Óz, a hatalmas (2013), Demóna (2014). A következő évben Hamupipőkéé lesz a főszerep, aki a jól ismert történet szerint egy jobb életről és romantikus kalandokról álmodozik, ám gonosz mostohaanyja és két irigy mostohatestvére mindent elkövet azért, hogy ez még véletlenül se valósulhasson meg... Hamupipőkét a 25 éves Lily James (ő Lady Rose, a Downton Abbey-ből) alakítja majd, akinek talán ez a szerep jelentheti az áttörést. A mostohát Cate Blanchett, a Jótündért pedig Helena Bonham Carter testesíti meg, akinek játékára külön kíváncsiak vagyunk, mivelhogy a jó szerepében határozottan ritkábban látni őt. Egyébként pedig Kenneth Branagh mozija lesz.
A film ruházatát a háromszoros Oscar-díjas jelmeztervező, Sandy Powell álmodta meg, aki azt nyilatkozta ennek kapcsán, hogy "A rossz fiúkat mindig szórakoztatóbb öltöztetni, míg a jók nagyobb kihívást jelentenek.". Pipőke báli ruhája több tucat réteg fátyolszövetből áll, ami a végső színét a halványkék a türkiz és a levendula ötvözetének köszönheti. Ikonikus üvegcipője a Swarovski jóvoltából készült el egy 1890-es évekbeli múzeumi lábbeli mintájára. A cipellőnek 5 cm-es sarka van és nincsen platform része. "A tény, hogy a cipő kristályból készült és idejétmúlt fazonja van lehetetlenné teszi benne a mozgást. Csodálkoztam is, hogy rám bízták a tervezését... Az járt a fejemben, hogy vajon itt senki nem gondolt arra, hogy így hogyan fogják reprodukálni a cipőt gyerekek számára? Aztán bevillant, hogy voltaképpen ez mindenidők cipellője, nem igaz?!" Ti szívesen belebújnátok a kényelmetlensége ellenére is?  
Nesze!Dia

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr896949215

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása