Nesze!szer

Steiner Kristóf heti útjelzője

2014. november 16.

 

FTD2.jpg

 

Nincs egy perced se? Tarts pacsi-szünet!

Ebben az őrült világban, ahol szinte robotként suhanunk el egymás mellett az utcákon, lelassítani, megélni a pillanatot az egyik legfontosabb tudomány.

Pedig mindannyian ismerjük azokat a mesés pillanatokat, amikor kicsattanunk a boldogságtól: ha rádöbbensz, hogy szerelmes vagy, vagy ha erő felett teljesítesz, amikor végre eléred a célod vagy egy igaz barátra találsz. De a mókuskerékben rohanva valahogy elfelejtjük ezeket a nagyon fontos momentumokat. Az én trükköm, hogy előkapok egy papírfecnit a zsebemből, legyen az rágópapír, névjegykártya vagy mozijegy, és egy-két szóban lejegyzem magamnak a perc varázsát, ezt pedig, ha eljön az ideje, blogbejegyzéssé, újságcikké, novellává bontom ki.

A Lélekbonbon című novelláskötetem is elsuhanó pillanatok megörökítéséből született. Szerencsés vagyok, hogy az írásaimnak és a blogomnak, a WhiteCityBoy.com -nak köszönhetően mindig nyitott szemmel és szívvel járok: afféle szakmai ártalom, hogy még a reggeli kávémban is megtalálom a témát. Nagyon fontosnak tartom, hogy a mindennapok során értékeljük az embereket, akik körülvesznek minket. Hogy kedvességgel és közvetlenséggel merjük kifejezni a nagyrabecsülésünket mások iránt – egy random bókkal, egy mosollyal, vagy épp egy pacsival. Erről szól a #hiFIVE online őrület - egy vidám kezdeményezés az Instagramon és a Facebookon, amelyben Csobot Adéllal, Kocsis Tiboval és Lakatos Márkkal arra buzdítunk titeket, hogy mutassátok meg ti is a legszebb, legviccesebb, legőrültebb hiFIVE pillanataitokat – cserébe pedig mi is így teszünk. Minden héten különböző vicces, merész, meglepő kihívásokat teljesítünk, amelyeket a Fashion Days Facebook oldalán lájkolhatsz, hogy a te kedvenced videója kapja a leginspirálóbb, legmókásabb hiFIVE videónak járó kitüntetést.

 

steiner-kristof-es-ozge.jpg



“Celebnek” lenni, és Instagram-selfie-ket posztolgatni manapság kicsit pejorativ értelemmel bír – pedig ha az ember helyesen, és helyén kezeli az ismertséget, semmi kivetnivaló nincs a celeb-kultúrában.  Ma már tudom, hogy anno hosszú éveken át nem vettem komolyan a felelősségemet, és a hírnevemmel leginkább a saját malmomra hajtottam a vizet. Csak egy példa: tíz évvel ezelőtt még meggyőződéssel állítottam, hogy én semmilyen fronton nem állok ki a melegekért, mert én nem őket, hanem magamat képviselem. Örülök, hogy nekem is "kitágult az agyam". Jó tudni, hogy mi, “celebek” – ahogy minden ember - tehetünk valamit érted, értetek, értem, mindannyiunkért. Egy percre lelassítjuk a világot, és egy nagy pacsival köszönjük meg a világnak,
hogy élünk, lélegzünk, és hogy minden egyes nap új lehetőséget tartogat magában.

 

10300419_883345341705627_293910737988475366_n.jpg



Ezen a héten mosolyogj minden morcos emberre, engedd előre az idegesítő kollégát a forgóajtón, ha a jegyellenőr pofákat vág, jegyezd meg, milyen csinos a cipője, pacsizz össze a zöldségessel, hiFIVE-olj a kedvenc énekeseddel, vagy a kiscicáddal – ha pedig a barátaiddal vagy, örökítsd meg a vidám perceket, és küldd el a hifive@fashiondays.hu címre – így nem csak boldog percekkel, de menő nyereményekkel is gazdagodhatsz.

Fényes #hiFIVE hetet mindenkinek!

.facebook.com/SteinerKristofOldala
https://www.facebook.com/fashiondays.hu
www.whitecityboy.com
www.fashiondays.hu/hiFIVE

 

 

hifive_users_week_1_690px.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr406907159

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása