Nesze!szer

Segíts a hajaddal!

2014. november 05.

 

adj hajat.jpg

 

 A legnagyobb hősök a világon mindig a beteg gyerekek. Azok a picik, akik már néhány évesen a rákkal küzdenek, a fájdalmakkal, a gyógyszerekkel, a megszokott környezetük elvesztésével. A Tűzoltó utcai gyerekkórházban járva először mindig megszakad az ember szíve, aztán pedig érzi, ezek a kicsik adják az igazi erőt nekünk, felnőtteknek. Most rajtunk van a sor, hogy segítsünk nekik. Azoknak a kislányoknak, esetleg kisfiúknak, akik a sokszor évekig tartó kezelések során elveszítik a hajukat. A fodrászok most összefognak és a hétvégi Beauty Trend Show rendezvény keretein belül vágnak egy nagyot. Vagyis Perényi Ádám mesterfodrász és csapat vállalja, hogy aki 25-30 centiméternyi hajtól megszabadulna és egy tuti frizurával távozna, annak ingyen elkészítik azt, a lenyiszált hajból pedig Varga Jánosné parókakészítő parókákat készít a kicsiknek.  A parókákat az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítványon keresztül juttatják el a kis betegeknek. Aki vágatna, jöjjön és éljen a hajadományozás lehetőségével, hisz igazi hősöket tesz ezzel boldoggá! 

(További infó: www.beautyforumblog.hu, Hajadományozás:2014. november 8-9, SYMA Csarnok, Beauty Trend Show 10-17h között)

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr306866133

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása