Nesze!szer

Úgy, mint egy lány...

2014. november 04.

 

 

elle-like-a-girl-always-h-lgn.jpg

 

Hányszor ért életed során negatív jellegű atrocitás abból kifolyólag, mert lánynak születtél? Hányszor vágták a fejedhez, hogy úgy ütsz, mint egy lány, sétálsz, mint egy lány, vagy futsz, mint egy lány? Hát hogyan máshogy, és az miért lenne baj? – ötlik fel benned a kérdés, hiszen csajszi vagy. Nem is tudnád máshogyan csinálni.

Ez a jelenség kísérte végig a tinédzserkor egy bizonyos szakaszát, folyton falakba ütköztél, és úgy érezted, hogy kevésbé vagy jó, mert lányként jöttél a világra. Később már a gyengébbik nem fogalmával is szembesülhettél. Hirtelen úgy tűnt, rossz dolog ez az egész. Úgy vágták ezt hozzád, mintha korlátozna bármiben is. De miért is? Nem értetted miről van szó. Az alábbi videó, mely egyébként az Always legújabb kampányaként készült el, megérteti veled. Megérteti veled azt, hogy milyen csodálatos dolog is lánynak lenni. Hogy utánozhatatlan vagy, páratlan, és minden túlzás nélkül a legerősebb teremtmény a világon. Egy élő fogalom, és amiből nincs még egy és ugyanolyan. Hiszen mindenki tudja, milyenek is a lányok. Csajnak, nőnek lenni óriási teher és felelősség, nem csak a futásunk, ütésünk, vagy a rúgásunk jellegzetes. Ismeretes tulajdonságunk még, hogy bármilyen közelgő katasztrófának képesek vagyunk az arcába üvölteni, és ha elhatározzuk, bármire képesek vagyunk. Ne hagyd, hogy letörjék az önbizalmad. Erős vagy, megcsinálod. Ahogyan eddig is, mindig is.

Nesze!Bogi

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr276856233

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása