Nesze!szer

Vidám vasárnap

2014. október 11.

 

 

kivert kutya.jpg

 

Vannak napok, amikor kivert kutyaként ébredsz. Olyan, mintha elvesztetted volna a gazdádat. És bár emlékszel, hogy valaha tartoztál valakihez,  már szinte nem is tudod, ki volt az. Csak az érzés hiánya éget. De az nagyon.

Aztán a póráz helyét is érzed. Mintha valaha, valaki azon keresztül rángatott volna téged. És rájössz, bár akkor tartoztál valakihez, nem a te saját életedet élted, hanem azt, amit ő gondolt neked.

És lehet, hogy kivert kutyaként ébredtél, de rájössz, hogy oda mész és azt csinálsz, amit te akarsz. És majd akkor tartozol újra valakihez, ha kedved tartja. Ám a pórázt már soha többé nem adod oda senkinek. Az örökké nálad magad.  Ennél pedig nincs boldogítóbb tudat. 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr986781067

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása