Nesze!szer

Ezt tartsd a hűtőben

2014. október 09.

 

[FSR Editorial] Kitchenista 1.jpg

Neked hogy néz ki a hűtőd belülről? Nekünk sajnos csak majdnem így, mint a képen...mert olyan rózsaszín táskánk nincs. De! A Samsungtól kaptunk egy igen hasznos anyagot, amiben elmondják, mi, nők, miket tároljunk okosan a hűtőszekrényben. Jó csemegézést! 

 

·         Természetes, bio, C-vitamint tartalmazó bőrápoló termékeket: a C-vitamin megfelelő felhasználásához nem árt a hűtés, a természetes alapanyagokból készült krémek pedig kevés tartósítószert tartalmaznak, így a hűvös levegőn jobban elállnak.

·         Hosszan tartó szemceruzákat, tusokat: a tartósságot adó anyagok gyorsan elillannak, ha túl melegen tartod őket, a hűtőben tartva tovább használhatod kedvenceidet.

·         Arc olajakat: a legjobb minőségű arcolajak nagy arányban tartalmaznak bőrápoló összetevőket, mint például a kamilla, levendula és tömjén. Ezek az olajok egy idő után elveszítik hatékonyságukat, így ha hűvösre teszed őket, tovább frissek maradnak.

·         Körömlakkokat: ha szeretnél könnyen kenhető és gyorsan száradó körömlakkot használni, tartsd a frizsiderben! De persze azért jó minőségűt vegyél!

·         Arckrémeket, maszkokat: a hűs arcápolók csökkentik a puffadtságot, hűsítik, nyugtatják a bőrt.

·         Talpbetéteket: A hűs talpbetétek nagyon jól hűsítik a sok táncban kifáradt, elnehezült lábat. Szerdán már tedd be, így pont jó lesz csütörtök estére! 

·         Kasmír és angóra pulóvereket: Ha lehűtöd ezeket a pulcsikat, az alacsony hőmérséklet garantáltan elpusztítja a molyok rakta tojásokat, tartsd a nyári hónapokban a mélyhűtőben őket, így az őszi szélben egy hibátlan, puha pulcsiba bújhatsz bele.

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr586770617

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása