Nesze!szer

Ők nyerték a Gombold újra! versenyt

2014. október 05.

 

37BN3286.jpg

 Természetesen másik postot is írunk majd a versenyről, de most gyorsan megosztjuk veletek, kik nyerték a GU-t tegnap este. Tudjátok, már Central European, tehát nemcsak magyar versenyzők voltak... Mindenki maga döntse el, neki hogy tetszenek a darabok...

2014-ben a régió legjobb divattervezőjének, és a 10 000 euró értékű „CEFD Visegrád Award” díj nyertesének a lengyel Domi Grzybek-et választotta az ötfős szakmai zsűri, akinek inspirációs forrása a 60-as évek modern építészete volt. A szintén 10 000 euró értékű „CEFD Visegrád Award” kiegészítő tervezői díjat Balázs Viola és Szécsi Tamás tervezőpáros kapta meg Bar Mlczeny című selyemsál kollekciójáért, melyhez a lengyel tejbárok asztalterítőiből merítettek az inspirációt.

 

 

 

Design Terminál saját díjat osztott ki a magyar pályázók között, mely egy nettó 10 000 euró értékű mentorálási program, amelynek keretében a nyertes egy éven át a Design Terminál szakmai támogatását élvezi. A Design Terminál Legjobb Magyar Tervezői Díjat Hársfalvi Réka, Shütz Nikolett ésSzenteczki Boldizsár nyerte el. A November 17_29 névre keresztelt kollekciójukat a prágai bársonyos forradalom szabadságharcosai inspirálták.

gombold újra győztes.jpg

 

 A közel 200 beérkező pályamű közül 50 tervezőt választott ki a szakmai zsűri, akik a 2. fordulóba jutva tervezői tudásuk mellett menedzseri képességeiket is megmérettették a versenyben. A Gombold újra!szakmai partnereként az Assessment Systems segítette a kiválasztást: speciális személyiségteszttel mérték fel a pályázók rátermettségét, amelyben figyelembe vették az üzleti érzéket, a tervezett márkát, valamint a jelöltek szakmai önéletrajzát is. A döntőbe így összesen 19 tervező kollekcióját válogatta be a zsűri.

(Fotók: Gombold újra hivatalos)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr586760355

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása