Nesze!szer

Ezért szeretjük a szeptembert!

2014. szeptember 01.

 

hello sept2.jpg

 

Éjjel óriási dörgés jelezte, végérvényesen elkezdődik a szeptember. Nem mutatta túl barátságos arcát a reggel, pestiesen szólva gány idővel kezdett. Ma megpróbáltuk összegyűjteni, ennek ellenére melyek azok a dolgok, ami miatt szeretjük a szeptembert. Kérlek, írd meg nekünk, te mit kedvelsz ebben a hónapban! 

1. Borfesztiválok

2. Borfesztiválok

3. Borfesztiválok

4. Egy csomó jó előadás lesz a színházakban. Ilyenkor kinézzük, mire leszünk kíváncsiak idén. Elmenni úgysem lesz időnk, de ez már majdnem olyan, mintha...

5. Megint lehet szépen, hosszan az esőben kávézókban ücsörögni, szörnyülködni, milyen beszélgetés zajlik a szomszéd asztalnál és azon is, hogy a kiszolgáló kislány körmén a strassz milyen rémes, a lenövéséről nem is beszélve. 

6. Egy rakás szuper sorozat indul ilyenkor a televíziókban. Talán egy-kettő még nézhető is lesz belőle és nem az értelmiségi műsorsávba rakják majd, tehát tizenegy előtt kezdődnek. 

7. Az őszi kollekció már javában ott van a boltokban. Szuper lesz normális barna cipő után rohangálni, amit ugye sose kapunk és öröm lesz néhány drágább kabátot is kinézni majd, aztán megegyezni a barátnővel, mindjárt itt a leértékelés, na, majd akkor vesszük meg. 

8. Nem kell annyit szőrteleníteni, hisz alig süt a nap, lassabban nőnek a barátocskák. 

9. Az őszi falevelek mindig a legszebbek. Főleg ősszel. (Tavasszal nem annyira mutatnak...D)

10. A wellness szállodák igen jó akciókat hirdetnek ilyenkor. Igaz, a konditerem sokszor a sarokban egy fekvőpadot takar, de sebaj, szeretünk kirándulni, az is formálja az alakot, főleg, ha megérkezünk a lángososhoz. 

11. A vadabb gesztenyéből nagyon mókás kis dolgokat lehet készíteni a gyerekekkel. Vagy elképzelni, mit is készítenénk, ha kézügyesek lennénk. 

12. Mindjárt itt a Bublé koncert!

13. Ilyenkor bevethetjük az irtó jól kinéző gumicsizmáinkat. Vagy vehetünk még elmebetegebb újakat, hogy ezzel némileg felrázzuk a metro melankolikus népét reggelente. 

1. A borfesztiválokat említettük már? 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr536655439

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása