Nesze!szer

Vidám vasárnap

2014. augusztus 16.

 

 

ba1c328bdfb29f924515fdf940ce78ee.jpg

 

Van életindulód? Tudod, az a dal, amit ha meghallasz, rögtön érzed: igen, ez a te nótád! Amitől jó lesz a kedved, amitől kisüt feletted a nap, vagy csak tudod, igen, menj tovább, nem adhatod fel. 

Mindenkinek van egy ilyen dala. Keressed meg a tiédet. Mert, ahogy te egy és megismételhetetlen vagy, dalod is van valahol a sok megírt zeneszám között. És ne akard más dalát, ahogy más életét se. Az másé. Te keressed meg mindenben a sajátodat. Mert bármit hoz is az élet, nem adhatod fel. Fentről mindig pont annyit mérnek rád, amennyit elbírsz, bármilyen nehéznek is tűnik olykor a teher. Kapcsold be a nótádat és köszönd meg, hogy ezen a napon is ezen a szépséges bolygón élhetsz. Ez is a te napod lesz! 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr96609253

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása