Nesze!szer

Steiner Kristóf heti útjelzője

2014. augusztus 16.

 

szeretet lila.jpg

 

Napirenden a szeretet!

Hallottál már a kabbalisztikus Valentin napról? Ha nem, akkor sincs gond – hiszen ha nem is voltál tudatában a nagy napnak, ezen a héten biztosan érezted a hatását a szívedre, lelkedre, és a kapcsolataidra. A kabbalisták szerint oroszlán havának teliholdja a nap és a hold egybekelésének évfordulója. A legenda úgy tartja, hogy a régi időkben ezen a napon az egyedülállók mind fehérbe öltöztek, és a szabadban sétálgatva remélték, hogy megtalálják a lelki társukat. A fehér ruha azt szimbolizálta, hogy levetjük a felszín és a látszat illúzióját: ilyenkor a gazdagok és a szegények félreteszik a külsőségeket, hogy azok ne állhassanak a nagy ő megtalálásának útjába.

Yael Yardeni, a Kabbala Központ asztrológusa azt tanácsolja: ezen a héten merjünk az ismeretlenbe ugrani. “Fel kell használnunk a kozmikus energiákat arra, hogy kiszórjuk a minket korlátozó hiedelmeinket, és kicsinyességeinket. Rengeteg vitánk tárgya, amit másokkal folytatunk nem más, mint saját magunk: nem volt igazán kedves az a hangnem, amit használt, mikor VELEM beszélt. Nem kaptam meg a NEKEM kijáró tiszteletet. Nem tisztelnek ENGEM eléggé… és így tovább.” – mondja Yael. Sértettségünkben pedig észre sem vesszük, hogy a sors egy  lehetőséget tárt elénk. A lelki társ ugyanis nem olyasvalakit jelöl, akivel sosem lesznek vitáink – épp ellenkezőleg. Egy igazán jó páros inspirálja egymást a változásra, és nem fél kompromisszumokat kötni amásik kedvéért, hogy mindketten jobb, elfogadóbb, önzetlenebb emberré válhassanak.

“Ismerünk olyan bankot, aki hajlandó nekünk pénzt kölcsönözni náluk vezetett bankszámla és visszafizetési garancia nélkül? Nekem nincs ilyenről tudomásom. Az Univerzum törvényei is így működnek: ha szeretetre és elismerésre vágysz, neked kell ezt előbb megadnod másoknak garancia gyanánt. Így az Univerzum Bank látva, hogy biztosan viszonozod, amit kaptál, azonnal elkezdi folyósítani számodra a szeretet és megbecsülés bőséges áramlatát.” – mondja az asztrológus. Ezért olyan nagyon fontos értékelni a másikat, apró figyelmességekkel kifejezni nagyrabecsülésünket, és egy kicsit félretenni saját egoista vágyainkat és másokkal törődni. Ezen a héten vegyél a lakásba egy szép csokor virágot, illatos gyertyákat, és mosolyogj minden szomszédra – még a legmorcosabbakra is. Engedd előre a kollégát, aki az ebédlőben eléd tolakodik, ha a pénztárosnő pofákat vág, dicsérd meg a blúzát, röviden – légy végtelenül pozitív (és kedves!).

Ha hihetetlenül hangzik is,most fekteted le a következő szerelem alapjait. Építsd érzékenyen, szívből, ugyanakkor legyen stabil és erős – elvégre mindkettőtök boldogsága áll vagy bukik rajta.

Fényes hetet!

www.facebook.com/KabbalaKozpontMagyarorszag

www.facebook.com/SteinerKristofOldala

www.facebook.com/WhiteCityBoyBlog

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr946609895

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása