Nesze!szer

Olivia Wilde a szoptatásra biztat

2014. augusztus 06.

 

olivia-wilde-glamour-breastfeeding-images-01.jpg

 

Egyre jobban bírjuk ezt a nőt. Eddig csak a stílusát imádtuk, de most! Ő is beállt azok közé a modellek közé, akik nem félnek megmutatni, milyen "normális" dolog is, ha az ember szoptatja a csecsemőjét. (Amerikában általában már sokszor szülés előtt választanak a kismamák, hogy tápszert adnak a picinek, vagy anyatejet, hisz sajnos gyakran 3 hónap után mennek vissza dolgozni a mamik). Olivia Wilde most a Glamour szeptemberi számában prezentálja Patrick Demarchelier képein, hogy a világ legtermészetesebb dolga, hogy ciciből eteti Otis nevű csecsemőjét. (Breast-feeding is the most natural thing- mondja). 

Nemrégiben Gwen Stefanit fotózta le egy paparazzo, amit a strandon megszoptatja gyermekét. Mi nem azt mondjuk, hogy mindig mindenki dobja ki az étterembe a mellét az asztal közepére, de a természet nem véletlenül találta ki úgy a dolgokat, ahogy és ha valaki tud szoptatni, hát tegye, mert nincs szebb dolog a világon...szerintünk. 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr576577613

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása