Nesze!szer

Különös címlap egy igazi hősről!

2014. június 30.

 

womens weekly cover.jpg

 

A hölgy neve Turia Pitt. Nem épp rá mondjuk,hogy átlagos szépség, akit címlapra szoktak tenni. Turia ugyanis ultramaratont futott, amikor egy bozóttűzben összeégett. Testének 65 százaléka sérült meg. Az ausztrál Womens Weekly azonban ebben a hónapban borítóra tette őt. Turia azt mondja, igen nagy megtiszteltetés számára, hogy címlapra került, hisz így még több nőnek sugallhatja, a magabiztosság egyenlő a szépséggel. 

Ő annyira magabiztos, hogy most motivációs beszédeket tart országszerte.

És hogyan bukkantak rá a szerkesztők? A magazin egy pályázatára jelentkezett, oda fotózták. Aztán a főnök meglátta őt, olvasta a történetet és azt mondta: borítóra vele. És ha most valaki azt kezdi ecsetelni, még több ilyen hölgy kellene címlapokra sokszor egy-egy cicababa helyett, akkor halkan megjegyezzük, az újságoknál dolgozók is szívesen választanának ilyen modelleket. Viszont a vásárlók döntenek a kasszánál. Ők pedig sokszor az álmokat vásárolják meg, amilyennek ők is látszani szeretnének. Szerintünk...

 

 

Kerülhet-e összeégett arcú nő a címlapra?

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr646457687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása