Nesze!szer

A rosszak jobbak?

2014. június 19.

 

rosszak jobbak.jpg

 

Javítsatok ki, ha tévedünk, de szerintünk a jó karakterek sokszor unalmasak. Míg az életeben simán hősöknek nevezzük a tűzoltókat, vagy a katonákat, a filmek heroi-hősnői-nem biztos, hogy annyira érdekesek, mint a gonosztevők. Vegyük csak például Demónát. Ő eredetileg a sötét oldalon áll, mégis a történet kiteljesedésével egyre inkább neki szurkolunk. És ez még nem a vége, tudunk még olyan szereplőket mondani, akiknél -titokban, vagy sem-,azért szorítunk, hogy ők kerüljenek ki győztesen.

Hófehérke mostohája

Hibáztathatunk valakit mindössze azért, mert a világ legszebb teremtése címre pályázik? Komolyan, inkább értékelnünk kellene a királynő fáradozásait, hiszen még csúf boszorkánnyá is képes átváltozni, csak azért, hogy elérje a célját. Melyik „Miss World” szépségkirálynő jelölt vállalkozna erre?

Ursula, a Kis hableány boszorkánya

Ha téged száműznének egy barlangba, és hátralevő életedet részét ott kellene eltöltened, az sokkal rosszabbul hangzik, mint egy fényűző palotában tengetni napjaid, mindezt a tengerek uralkodójaként. Egy fiatal leányzó hangját beáldozni pedig igazán nem nagy dolog az uralkodói babérokhoz képest.

Szörnyella de frász

Egyes nők megőrülnek a cipőkért, másokat a csokoládé tart lázban, míg olyanok is akadnak, akik rajonganak a kutyaprém bundáért. És még ha első hallásra soknak is tűnik 101 kiskutya, gondoljatok bele, ti meddig mennétek el, ha egy Chanel táskáról van szó?

Nesze!Dóri 

Ps: Nektek ki a kedvenc gonosztevőtök?

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr496299485

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása