Nesze!szer

Füstös szem 4 egyszerű lépésben

2014. április 27.

 

Füstös szemek.jpg

 

Ahogy azok a bizonyos bölcsességek mondják a „kevesebb néha több”. De nem akkor ha egy pöpec buliba készülsz és máris késében vagy. De semmi gond, mert mi most mutatunk neked egy szuper dögös kis füstös sminket, amely 4 egyszerű lépésben gyorsan elkészíthető.

1.,Lépés

Hogy ne úgy fess mint egy panda, fontos, hogy kontrasztként az alsó szemhéjadat egy feketénél világosabb színnel húzd ki. Lehet ez akár sötétkék, vagy sötét barna. A felső szemhéjakat persze feketével a szemzugtól a szemsarokig húzd ki. Majd ezután egy ecset segítségével, az éles vonalakat satírozd el.

2.,Lépés

A szemhéjadra egy a feketével és az alsó szemhéjadra választott színekhez illő szemhéjporral húzd ki a szemed. A szemöldök csontod tetejétől a kontúr végéig nem túl erősen vidd fel a port, mert az később megáll az apróbb ráncokban valamit még frissen lepereg a szemed alá és a pillákra.

3.,Lépés

Az igazán dögös, nagy szemeket csak úgy érheted el, ha az alap színű porra, felviszel egy picit krémesebb állagú, a porral megfelelő színű csillogó krémport. Ezt a porral egyező területen vidd fel. Ezzel a kis csillogással viszel életet a tekintetedbe.

4.,Lépés

Végül húzd ki a szempilláidat szempilla festékkel. Használj egy kis szempillagöndörítőt is hogy az íveltebb pillákkal még szebb tekinteted legyen.

+Tipp:Mielőtt a sminkelésnek neki kezdenél ajánlott a szemcsepp használata. Nem passzol a fáradt szem a dögös sminkkel.

Nesze!Eszti

 

1..jpg

2..jpg

 

3..jpg

 

4..jpg

 

Eredmény (1).jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr366093018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása