Nesze!szer

A Fabulon újra a bőre őre

2014. április 25.

 

fabulon (1).jpg

 

1974_fabulon.jpg

 

 

Hol volt, hol nem volt... és újra van. Minap hozott a postás egy érdekes küldeményt! Fabulon naptejet, amit mutattunk is nektek a facebookon. Ugyanis újra itt a márka, amelyet tulajdonképpen a hetvenes évek elején indított útjára a Kőbányai Gyógyszerárugyár. Az arcra, Pataki Ágira mindenki emlékszik, de Sütő Enikő hátára is, amit Fenyő János fotózott még a plakátra.

 

 

fabulon1.jpg

 

Kentük ugye anno a Fabulont nyakra, főre, krémek, naptejek, tonikok is készültek náluk. És most a Helia-D cég újra útjára indította ezt a márkát. Retro, de korszerűsítve. A naptejnek kifejezetten jó az illata, egyéb hatásairól nem tudunk beszámolni, lévén az időjárás nem adja a teszt lehetődését. D belinkelünk nektek néhány régi reklámot is, mert jóóóó. Egyébként, aki kérdezné, most naptejeket, arckrémet, after shave-et és tini tonikot hoztak ki a cégnél, a fabulon.hu oldalon mindent megtaláltok. Aztán eldöntheti mindenki, használja-e nyakra, főre...

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr276084453

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása