Nesze!szer

Szemrevaló tavaszi újdonságok: Catrice

2014. március 04.

 

Catrice-2014-Permanent-Collection.jpg

 

Mivel lehetne jobban kifejezni, hogy itt a tavasz, és ezzel együtt az élethez való kedvünk is hirtelennövekedésnek indult, mint egy komplett szortiment frissítéssel?! A Catrice élénk színekkel, csillogó metálos és lágy pasztell árnyalatokkal készült a tavaszra, bármikor magadon viselheted a retró stílust vagy a futurisztikus dizájnt.

Mindent a szemnek! A természetes szemöldök és a hosszú szempilla soha nem megy ki a divatból,csak úgy, mint az idei szezonból sem. A szemöldök kiemelése csodás keretet ad egy finom sminknek,ami pedig divatos tusvonalakkal, erős színekkel és egyedi formákkal kifejezi a megfelelő kontrasztot. 2014-ben a többfunkciós termékek szépítik az ajkakat. A tavasz/nyár trendszínei között pedig mindent megtaláltok a baracktól kezdve, a korallon át, a csillogó cseresznyéig. Az arcodnak is mutasd be az újdonságokat, a Prime and Fine termékcsalád három terméket is kínál neked, amitől az arcbőröd természetes és hibátlan lehet; a Pore Refining és Anti-Shine alapot, az Anti-Red alapot és a Mattító vízálló púdert. Az új, Csillogó Bronzosító púder pedig gyönyörű ragyogást nyújt az arcodnak. Holografikus pelyhek, mono, duo króm és metál lakkok, a Crushed Crystals körömlakkok innovatív homokszerű hatása és az Ultimate Nail Lacquer körömlakkok széles választéka sok lehetőséget nyújt a kreativitásra.

 

CATRICE Absolute Eye Colour Mono szemhéjpúder

Mono szemhéjpúder, többszörös előnyökkel. Nagy színválaszték, extrém tartósság, magas fedés és változatos hatások. A tavaszi\nyári divatbemutatókból kiindulva hat új árnyalat érkezik a mono  szemhéjpúder palettába: a sárga, a barack, az elegáns pezsgő rozé, a réz barna és trendi kék. Elérhető matt, csillogó és holografikus változatban, összesen 24 árnyalatban.

Ajánlott fogyasztói ár: 899 Ft,-

CATRICE Absolute Eye Colour Quattro szemhéjpúder

Az Absolute Eye Colour Quattro szemhéjpúder egy teljesen új koncepcióval jelentkezik idén tavasszal. Mostantól 4 teljesen harmonizáló, ugyanazon színcsaládba tartozó árnyalat alkotja ezt. Az eredmény finom színátmenetes természetes smink. Elérhető antik pink, trendi lila és divatos benzin színekben.

Ára: 1399 Ft,-

CATRICE Absolute Bright Szemhéjpúder paletta

Pasztell szépség. A legújabb trend, egy palettában. 6 csodálatos pasztell árnyalat és egy praktikus duó applikátor. Lágy textúra, intenzív színek, hosszú tartósság és változatos hatások kezdve a csillogótól az extrém gyöngyházig. Fejezd ki magad pasztell színekkel!

Ára: 1549 Ft,-

CATRICE Kohl Kajal szemceruza

A fából készült bársonyosan puha szemceruza gyengéden siklik át a szemhéjadon,,hogy így gyönyörű keretet adjon a szemnek. Mostantól a híres Kohl Kajal szemceruza elérhető  viola és menta színekben.

Ára: 649 Ft,-

CATRICE Hosszantartó vízálló szemceruza

A kötelező tavaszi darab. A magasan pigmentált, intenzív színű Hosszantartó Vízálló szemceruza használatával biztosan kitűnsz majd a tömegből. Ja, és könnyű a használata. A ceruza csavarható és egy praktikus integrált hegyezőt tartalmaz. Megvásárolható összesen 8 színben és most- a egy petrol kék és egy gyöngyház nude árnyalatban is.

Ára: 699 Ft,-

CATRICE Vízálló Szemkihúzó toll

A szemhéjtusoknak sok kritériumnak kell megfelelniük: a szín intenzív kell hogy legyen, a textúra gyorsan száradó, hosszantartó és különösen a nyári időszakban – vízálló. Az új Vízálló Szemkihúzó toll ezeknek a kritériumoknak mind megfelel és mindezen felül filctoll kiszerelésének köszönhetően nagyon könnyű a használata. Elérhető egy fekete árnyalatban.

Ára: 1039 Ft,-

CATRICE Szemöldökceruza

A szemöldökceruza egy praktikus toll kiszerelésben érkezik és mindenkit meggyőz, mert elég praktikás. Segít keretet adni a szemnek és formálni a szemöldököt a beépített porszerű textúra és a kefe használatával. Így könnyű elkészíteni a tökéletes ívet a természetes hatásért. Most elérhető egy új dark blonde,  és összesen 3 árnyalatban.

Ára: 799 Ft,-

 

CATRICE Szemöldök megemelő

Közvetlenül a szemöldök alá alkalmazva a világos rozé ceruza fényvisszaverő pigmentekkel optikailag megemeli a szemöldököt a ragyogó, nyílt tekintetért. A krémes, ultra-lágy textúrát könnyű felvinni és elkenni. A jumbo ceruza kivitelezés a virágos dizájnnal kifejezetten nőies és szép. Szerintünk. 

Ára: 1039 Ft,-

CATRICE Ultimate Lash Multimizer Dúsító szempillaspirál

Manapság a nagy műanyag kefe a trendi, mivel több festéket lehet velük felvinni és csodálatosan szétválasztják a pillákat is. Az eredmény: pontos felvitel az ellenállhatatlanul dús pillákért. Nincs csomósodás. A nagy, kúp formájú, elegáns matt fekete csomagolás, különböző színű kiemeléssel, jelzi, hogy két verzió van ebből a szempillaspirálból: Fekete és Ultra Fekete.

Ára: 1399 Ft,-

CATRICE Glamour Doll Curl & Volume szempillaspirál

Ívelt pillák. A sikeres Glamour Doll családhoz most megérkezett a Curl & Volume szempillaspirál. Az ívelt kefével és mélyfekete textúrával ez az új spirál extra dús, hosszantartó, ívelt pillákat eredményez. A speciális kefe elér és befed minden egyes pillát, így könnyedén elkészíthető a híres „babaszem”.

Ára: 1249 Ft,-

CATRICE Lash Couture – Műszempillák

A műszempilla használata ebben a szezonban is nagy hangsúlyt kap a tökéletes smink elkészítésének részeként. Ezért a CATRICE két szuper hosszú, vastag, dús változatot hozott: szálas a természetes hatásért – műszempilla ragasztóval. Az XXL-es műszempilla már szinte kötelező része a sminkelésnek.

Ára: 1249 Ft,-

CATRICE Made To Stay Smoothing ajakszínező

Három előny egy termékben: olyan intenzív, mint egy rúzs, olyan hosszan tart, mint egy ajak stift és olyan fényes, mint egy szájfény. Egy új, innovatív prémium termék csatlakozik a CATRICE szájápolási termékeihez. Hat árnyalattal, beleértve a lágy rozé, a pink, a klasszikus piros, a trendi szeder színeket. A puha applikátornak köszönhetően kifejezetten gyorsan és könnyedén lehet alkalmazni az ajakszínezőt. Az eredmény: egyedülálló, ragyogó szín akár 8 órán át – mindemellett nagyon kényelmes viselni. Nem szárít és nincs ragadós érzés.

Ára: 1549 Ft,-

CATRICE Infinite Shine szájfény

A hidratáló formulának köszönhetően az Infinite Shine szájfény csodálatos, ápolt ajkakat eredményez ragadós hatás nélkül. Eljött az ideje a nyári színeknek: ragyogó korall, pink, és szeder. Elérhető összesen 12 árnyalatban, a visszafogottól a drámakirálynősig!

Ára: 949 Ft,-

 

CATRICE Ultimate Colour Lip Colour ajakrúzs

A magasan pigmentált Ultimate Colour ajakrúzs az ulta-lágy, hosszantartó textúrával kényezteti az ajkat, nagyon jól fed és a krémes befejezés sem elhanyagolható. Most 5 új árnyalat érkezik beleértve a szeder, a lágy pink, a tűz piros és hibiszkusz színeit. Elérhető összesen 16 árnyalatban.

Ára: 1249 Ft,-

CATRICE Ultimate Shine ajakrúzs

Az Ultimate Shine ajakrúzs csodás megjelenést biztosít a krémes, lágy textúrájának köszönhetően. Van, amelyik egyszerű, van, amelyik csillogó, de mind ápolja az ajkad és intenzív hidratálást biztosít, közepes fedéssel. Az eredmény: selymes száj. Megkaparintható összesen 8, most 3 új – szeder, nude, karamella – árnyalatban.

Ára: 1249 Ft,-

CATRICE Hosszantartó ajakceruza

A Hosszantartó ajakceruza csodás keretet ad a szájnak, megakadályozza a rúzs csíkosodását és intenzív színt ad. A hosszantartó, vízálló textúra lágy, mégis pontos felvitelt garantál. Praktikus: a fa kiszerelés pont kézre esik és könnyű hegyezni. Most elérhető új piros és szeder variációban, összesen 12 az ajakrúzsokhoz illő árnyalatban.

Ára: 649 Ft,-

CATRICE Prime And Fine

A Pore Refining Mattosító alap egy könnyed alapként szolgál a bőr fényének csökkentésére. A sima, selymesen matt arcbőrért. Alapozó alá alkalmazva ez a fehér, ultra- könnyed alap hosszabbítja annak tartósságát. Bőrgyógyászatilag tesztelt. 30 ml-es kiszerelésben.

Ára: 1399 Ft,-

CATRICE Prime And Fine

Pirosság Elleni alap

A zöld komplementer szín semlegesíti a nemkívánatos bőrpírt, illetve elfedi az vörös ereket és a szennyeződéseket. Az eredmény  sima, egyenletes arcbőr. Az enyhén zöld textúra apró csillogó pigmenteket tartalmaz a hosszantartó finom ragyogásért. Bőrgyógyászatilag tesztelt. 30 ml- es kiszerelésben.

Ára: 1399 Ft,-

CATRICE Prime And Fine

Mattosító Vízálló púder

Amikor ez az innovatív púder vízzel találkozik, a vízcseppek egyszerűen legördülnek az arcon. A bőrre való felvitel után órákon át ellenáll a nedvességnek és mattot ad neki. A finom formula lágy, szűrőhatással garantálja a majdnem hibátlan, tökéletes arcbőrt. Az átlátszó színe pedig minden bőrszínhez igazodik. A beépített tükör kifejezetten praktikus. Ez a púder egy kötelező darab, főleg ha épp úton vagy. Vagy leszel, ugye?! 

Ára: 1549 Ft,-

CATRICE Sun Glow Shimmering Bronzosító púder

Az új Bronzosító púderrel csodálatos nyári színed lehet. A bársonyosan puha kőpúder, finom csillogó pigmentekkel garantálja a friss és ragyogó arcbőrt. A dombornyomott kivitelezés, és a két tökéletesen harmonizáló bronzosító szín, nem csak csodálatosan fest, de szuper könnyű használni is.

Ára: 1549 Ft,-

CATRICE Multi Colour pirosító

Új szín! Ennek a 4 pirosító színnek a kombinációja ügyesen kiemeli az arccsontot. Az eredmény: ragyogó és természetesen gyönyörű arc. Most egy új, világos barack színben is kapható, mindkettőt nézd meg!

Ára: 1249 Ft,-

CATRICE Defining pirosító

Rózsás arcpír. A magasan pigmentált púder textúrával kihangsúlyozhatod az arccsontot és az arc körvonalát a természetes hatásért. Az ultra- finom pirosító E-vitaminnal könnyedén alkalmazható a természetes, rózsás arcbőrhöz. Elérhető egy új, összesen 6 árnyalatban.

Ára: 1099 Ft,-

CATRICE Crushed Kristályok

3D hatású körmök, ez aztán az igazi trend! Az új Crushed Kristály körömlakk ragyogó és homokszerű hatást eredményez. Tök sok színnel és magas fedéssel a rozétól kezdve a piroson és a pinken át a korallig. A finom kristály úgy befedi a körmödet, mintha gyémánt lenne. (Na jó, majdnem gyémánt...) 6 árnyalata csücsül a polcokon!

Ára: 1039 Ft,-

CATRICE Ultimate Nail Lacquer körömlakk

A szín és a technológia találkozása: az innovatív ecset és Gloss Booster technológia a zselés hatású körmökért. 13 új szín csatlakozik az Ultimate Nail Lacquer családhoz idén tavasszal. Az innovatív ecsetnek köszönhetően már egy réteggel is tökéletesen fed. Az intelligens ecsetszálak pont megfelelő mennyiségű körömlakkot szívnak fel. Most számos új, speciális effektel dolgozhatsz, mint például holografikus, króm és metál hatás. Elérhető összesen 40 árnyalatban. 10 ml-es kiszerelésben. Brutál választék, tényleg... Na, mivel kezditek? 

Ára: 799 Ft,-

Nesze!Dóri

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr865842047

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása