Nesze!szer

Miss Sporty mani

2014. március 03.

 

 




Jó hírünk van az otthoni manikűrözés szerelmeseinek, ugyanis a Miss Sporty  Nail Expert termékcsalád további újdonságokkal bővült. Mondjuk is sorban, hogy melyikkel mit tudsz tenni a körmeid karbantartása érdekében. A sárga folyadékos üvegcske körömbőr ápoló olajat tartalmaz, ami táplálja és puhítja az olykor elkeményedett bőrkét. Használatával könnyen visszatologathatod majd a körömbőrt, ami egyből több helyet ad majd a lakkozásnak. 

Mi már kinőttük a körömrágást, de aki még szenved ettől a rossz szokásától, az kenekedjen a Körömrágás elleni ápoló lakkal, mert a megízlelése után tuti nem lesz kedve újra rágcsálni... 

A mi kedvencünk az 5:1-ben ápoló, ami erősíti, védi, hidratálja, fényezi és egyenletessé teszi a körmeinket. Nem csak a többszörös funkciója miatt szeretjük, hanem mert nem kell egy kosárnyi lakkot felvásárolnunk a látható eredményért... Viszont, ha te szereted külön-külön megvásárolni a dolgokat, akkor a fényezéshez a Miss Sporty Alap- és fedőlakkot ajánljuk. Először az alapozóval majd a fedővel kend be a körmöket, amire jöhet választott szín. Tudjuk, hogy ez már három réteg és, hogy száradás már egynél is bosszantó... Na de a Miss Sporty-val nincs lehetetlen: a Turby Dry fedővel kb. 1 percet száradsz, ami azért még tűrhető(bb), nem igaz? 

Megértjük, ha néha nincs kedved (vagy időd) a manikűrözéshez és inkább fedetlenül hagynád mind a tízet. Ezzel nincs is semmi gond, a körmödnek is kell néha levegőznie, de azzal számolnod kell, hogy a sűrű lakkozástól elszíneződtek kicsit. Ezt a Körömfehérítő lakkal tudod orvosolni, ami pikk-pakk elintézi a fehérítést. 


Akinek belefér az idejébe és szeret otthon körmösködni, annak csak ajánlani tudjuk a  Nail Expert termékeket. Megfizethető és hozza a tőle elvárt eredményt.
Nesze!Dia
Miss Sporty Körömágybőr ápoló olaj 649 Ft
Miss Sporty Körömrágás elleni ápolólakk 649 Ft
Miss Sporty 5 in 1 körömápoló lakk 649 Ft
Miss Sporty Alapozó- és fedőlakk 649 Ft
Miss Sporty Turbo dry fedőlakk 649 Ft
Miss Sporty Körömfehérítő lakk 649 Ft

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr65840938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása