Nesze!szer

Steiner Kristóf heti útjelzője

2014. március 02.

 

 

tudom, hogy nem tudom - steiner kristóf.jpg

Tudom, hogy nem tudom...

"Azok akik aktívan meditálnak, másfajta agyhullámokkal rendelkeznek - ez pedig tisztán látszik a CT-n!" - hirdeti a Time magazin egyik nemrégiben megjelent cikke.

Yael Yardeni kabbalisztikus asztrológia hírlevelében olvastam a kutatásról, mely szerint bizonyos agyfelületek, melyek a felvételeken világítanak a spirituális beállítottságú embereknél, nem világítanak azoknál, akik csak az anyagi világban hisznek. Ennek tudományos oka pedig az, hogy aki hisz az univerzum energiáiban, és ránk gyakorolt hatásaiban, az egyszerűen jobban kihasználja az agyát, mint a racionális emberek. Szóval most mindenki koncentráljon erősen a "nem használt" részekre, és engedjünk be egy kis fényt...

Ez az év különösen alkalmas arra, hogy ne csak az öt érzékünkre alapozzunk, hanem megtanuljuk kinyitni a harmadik szemünket a világ színeire. Idén ugyanis repetázunk a Halak - a spirituális érzékenység és a tudományok hónapjából. "A kabbalisták a Hold naptárt használják, mely nagyban eltér a Gergely naptártól. A kabbalisztikus naptárban, minden 19 éves ciklusban 7 olyan év van, melybe egy plusz hónap van beillesztve. Igen, ez azt jelenti, hogy dupla menetet utazhatunk a Halak-hullámvasúton!" - írja Yael.

Az érzelmi hullámvasút tehát még egy hónapon át dobál majd minket - ami persze nem baj: a most szerzett tapasztalatok később segítenek abban, hogy új, jobb önmagunk lehessünk. Persze sokan azt mondják: "Én már eleget szenvedtem már, én már szuper-spirituális vagyok, mikor leszek már felhőtlenül boldog?" Ám az igazság az, hogy ha újra és újra ugyanolyan élethelyzetekben találjuk magunkat - legyen szó egy zavaros szerelmi ügyről, vagy bizonytalan munkaügyekről - akkor észre kell vennünk: bármennyire unjuk is a küszködést, még nem tanultuk meg a leckét, amit a sors nekünk szánt.

Ahogy az asztrológus mondja: "Iratkozzunk be egy tanfolyamra, mélyüljünk el a tanulásban, fektessünk bele többet a továbbképzésünkbe, és természetesen legyünk sokkal proaktívabbak a spirituális tanulmányainkat illetően is. Legyünk sokkal nyitottabbak és tegyünk fel akár ezer kérdést is ha kell! Ez a hét hihetetlenül jó lehetőséget ad nekünk: mindannyian elérhetünk egy erősebb tudati szintet, és ezért most nem is kell olyan keményen megdolgoznunk."

Legyen a mottónk ezen a héten Szókratész örök érvényű bölcselete: "Egy dolgot biztosan tudok - hogy nem tudok semmit."

Fényes hetet mindenkinek! 

www.facebook.com/kabbalakozpontmagyarorszag

www.whitecityboy.com

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr515837308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása