Nesze!szer

Vörös körmök a Bafta vörös szőnyegén

2014. február 18.

 

 

bafta1.jpg

 

Egy képet már mutattunk a BAFTA díjátadóról ahol Angelina ellenőrzi Brad arcszőrzetét :) most a hírességek körmére néztünk.
Rita Wilson csodásan fest a natúr színű ám flitterekkel, strasszokkal díszített ruhájában. Stílusosan a vörös szőnyegre vörös körmöket választott és a lábáról sem feledkezett meg. Tökéletes az összhang.

bafta2.jpg




Helen Mirren sötét ruhájához választott piros körmöket és egy apró piros/arany táskát. A lábáról nincsenek információink :) illik Helen fiatalos stílusához mind a fazon mind a szín választás.



bafta3.jpg

 

A fiatal generációt képviselő Lupita Nyong'o almazöld ruhájához arany kiegészítőket és vörös körmöket választott. A sminkje is színes, fiatalos. Biztos sok szemet vonzott azon az estén.
A díjátadó képeit látva leszögezhetjük hogy a piros körmöt viselhetjük világos, sötét vagy akár élénk színekkel is (alkalmi ruháknál mindenképpen!) és generációkat átívelve kortól függetlenül viselhetjük. Több árnyalat közül választhatunk télen a sötét, akár bordóba hajlót, nyáron a narancsosabb korall verziót vagy az örök "ferrári" pirosat.
Ha kedvet kaptatok a piros körmökhöz keressétek Brigit ITT......

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr735820614

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása