Nesze!szer

MAC SS14 előrejelzés

2014. február 16.

dvf-4017-ss14-pw (1).jpg

 
 

A minap a MAC 2014-es tavaszi-nyári trendek bemutatójára voltunk hivatalosak, ahol a szezon újdonságait nem más, mint a márka regionális trénere, Live Apelland mutatott be nekünk. Örömmel konstatáltuk, hogy visszatérünk az alapokhoz és előtérbe kerül a természetesség, a frissesség. Ugye, az előzőekben inkább a faragott arcvonások, a feltűnő szemöldökök és a kontrasztos szájszínek voltak a jellemzőek. "A szezon fő vezérfonala a napsütötte szépség. Olajokat, highlightereket, sőt finom glittereket is használtunk, hogy a hamvas bőrt és a napfény játékát utánozzuk. Csúcstechnológiás eszközök a természetes szépségért." - meséli Terry Barber, a MAC egyik sminkmestere. Ezeket az "eszközöket" a bemutatón mi már szemügyre vehettük, de már nektek sem kell sokáig várni a MAC SS14 termékeire, mert azok márciustól már a boltokban lesznek! Addig is egy kis ízelítő:

A Day-Glow pirosító a bronzos külső helyett most a természetes vitalitásról szól. Olyasmi lesz ez, mint egy highlighterrel összekevert barack és pink színű krémes pirosító. "A szezon pírja organikusan gyönyörű, könnyed, friss, nem sok sminket mutató külső, amely a napfényben az arcra vetülő árnyakat utánozza." - mondja Lucia Pieroni, sminkmester.

ohne-titel-2039-ss14-pw_high.jpg

A CC-Thru Colour lesz az, ami színt visz a make-upba. Meghatározó lesz a lila és a barack, amelyek feltétlenül pasztellek. Első blikkre nekünk igen fura volt a sárga, kék vagy zöld színű CC, de azt beszélik, hogy ezek épp úgy arcunkra valóak, mint a bézs és a barna árnyalatok. Fehér szín és fények. Így jellemeznénk a Light FX-et, aminek eredménye minket kicsit emlékeztet az olajos bőrre, ami (szerintünk) fura mód trendi lesz a szezonban.
A The New Eye-Deal a szem nőiesebb kivitelezését idézi. A szemhéjtus, a szempilla és a szemceruza kontrasztos és meghatározó marad, a szemöldök natúrra vált. A MAC újdonságairól termékképet még nem, de a 2014 SS sminktrendjeiről azért már prezentálunk néhány képet nektek.  
Nesze!Dia

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr495816923

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása