Nesze!szer

Egy kutya és egy csirke különös barátsága

2014. február 16.

  

Hol volt, hol nem volt, valahol az Óperenciás tengeren innen, Georgia államban, hogy egy igen érdekes barátság szövődött. Itt élt ugyanis Penny, a csirke és Roo, a csak két teljes lábbal rendelkező csivava. 

De komolyra fordítva a szót,  egy állatkórházban éldegélnek ők és élik legnagyobb boldogságban mindennapjaikat. Elsőként Penny érkezett a mentett állatkák közé, őt kilenc hetesen mentették meg. Roo-t pedig egy parkban találták, elég rossz körülmények között, szintén nagyon fiatalon. Aztán a kutyu kapott egy kis szerkezetet, amivel pótolhatta a mellső lábak fogyatékosságát és valahogy barátság szövődött kettejük között. Ma már a legnagyobb pajtik, együtt bandukolnak a hóban, mókáznak napközben és persze már számos rajongójuk akad. A kórház facebook oldala ITT, ha a többi kis megmentett lényre is kíváncsi vagy és köszönet Alicia Williamsnak, a megmentőnek, aki új élet lehetőségét adta a vicces tollas jószágnak és a tündéri ebnek. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr995817015

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása