Nesze!szer

Szerelmes körmök

2014. február 12.



valentin köröm4.jpg

A jön a szíves ünnep dolgot ugye mindenki tudja. Nézzünk is a körmeinkre, mivel dobhatjuk fel azokat, nem túl nagy befektetés árán. Több helyen is lehet kapni csepp alakú strasszokat. Ez még nem túl romantikus, de ha egymás mellé tesztek kettőt, már kész is a szívecske. Körömlakknál a még nem teljesen megszáradt felületre egy picit belenyomva helyezzük fel a strasszokat, utána már ne tologassuk a körmön, mert felgyűri a lakkot.

valentin köröm2.jpg




Ügyes kezű lányok rajzolhatják is a szivecskét. A díszítő lakk vékony ecsetével egyszerűen megoldható. Ha még sose próbáltátok érdemes pár darabot előre megfesteni fóliára vagy még lakkozás előtt a körmünkre, hogy kitapasztaljuk hogy lesz szép a végeredmény. Lehet piros alapra fehér vagy fekete a szívünk vagy nude-ra bármit választhatunk. Lehet kiszínezett teli szívecske,  vagy csak körvonal. Ízlés szerint.
Ha két egymásba karoló szívet szeretnénk lakkal készíteni , mindenképp várjuk meg míg az első szív megszárad így nem fogjuk elmosni.
Díszíthetünk matricával. Körbe néztem a drogériákban de sajnos nem voltak felkészülve a szerelem ünnepére. Csak a Müllerben volt szíves matrica (570-900), de sajnos nem túl igényes. 
Ha nem akarunk egy napra szívekbe borulni, akkor csak lakkozzuk pirosra körmeinket, az örök klasszikus a szerelem ünnepén is jó választás. 

(Egy gyors lakkozásra még elugorhatsz Brigihez, ITT a szalon)

 

valentin köröm3.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr265810938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása