Nesze!szer

Télen téli körmök nyáron nyári körmök?

2014. február 04.

színes körmös brigi.jpeg


Idén a január rácáfolt arra, hogy télen téli színeket választanak a lányok, nyáron pedig nyárit. Visszagondolva egy kezemen meg tudom számolni,  hány klasszikus franciára volt igény. Főképp pirosat (ami kortalan és időjárás független), de élénk pinket, cikláment , narancsot, csillogós rózsaszínt, türkizt kértek, kértetek. Valószínű, hogy karácsony elmúltával már mindenki intenzíven a tavaszt várja és így adunk egy kis fricskát a borús, néhol havas időjárásnak.
A téli öltözékünk akaratlanul is a sötét színek felé húz (kevéssé mutat jól a fehér nadrágon a sár) és ahhoz kimondottan szuperül passzol a színes, élénk lakk. Összeillő kiegészítőkkel még jobban feldobhatjuk az összképet. Szóval lányok, bátran kérjetek, fessetek most is színes körmöket, még a nap is kisütött ma hozzá!

(Brigi munkáit és szalonját ITT nézheted meg!)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr995795834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása