Nesze!szer

Újragondolt szemöldökformázás

2014. január 31.

szemöldök estée lauder.jpg

Kíváncsiak vagytok, mi a tökéletes ívű szemöldök titka? Az Estée Lauder újdonsága, a Stay In Place Brow Lift Duo pontosan formázza a szemöldököt, és akár 12 órán át megőrzi a színét és a formáját. A ceruza egyik végén egy vékony hegyű szemöldökcerkat, amely precíz felvételt, és természetes hatást biztosít, a másik végében pedig egy kiemelő színt találunk, ami egy univerzális árnyalatban hangsúlyozza ki a szemöldök ívét. A liftinghatást pedig szinte azonnal érezzük és pont ott, ahol kell. A mikro-vékony ceruza egyszerűen formálja és emeli ki a szemöldököt, visszacsavarható feje pedig fele olyan vastag, mint a hagyományos ceruzáké, így könnyedén pótolja a szemöldök hiányzó szálait, sőt a vége mindig vékony marad, hegyezés nélkül is. A festék könnyen siklik, egyenletesen terül, ettől a hatás igazán természetes lesz. Az egyedülálló viaszalapú formula akár 12 órára rögzíti a szálakat és megőrzi a színét.

A Double Wear Stay-in-Place Brow Lift Duo kiemelő színe finom optikai anyagokkal halványítja és láttatja feszesebbnek a teljes szemkörnyéket. Lágy, krémes, fényvisszaverő formulája könnyű, sima felvitelt garantál, és pontosan annyi gyöngyházfényt visz a bőrre, mely finoman, elegánsan emeli ki a szemöldök formáját. A szemöldökceruzák négy színben kaphatók: Black Brown, Rich Brown, Soft Brown és Blonde Brown, amelyek a legjobb minőségű pigmenteket tartalmazzák, ezen kívül bőrgyógyászatilag és szemészetileg is teszteltek. Használata: Csavard el egy kissé a ceruzát, éppen csak addig, amíg megjelenik a hegye. Ezután finommozdulatokkal húzd be a ceruzával a hiányzó szálakat, követve a szemöldök természetes ívét. A kiemelő színt dolgozd el a szemöldök íve alatt, hogy azonnal halványítsa a szemöldök környékét.

A Double Wear Stay-in-Place Brow Lift Duo már ettől a hónaptól kapható az Estée Lauder szaküzleteiben, áruk 7.600 Ft,- Ha pedig igazán tökéletes szemöldökre vágytok, próbáljátok ki az Estée Lauder szemöldökformázó keféjét is (6 700 Ft ).

Nesze!Dóri

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr855782970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása