Nesze!szer

Kate Moss 40!

2014. január 16.

 

Ikon, a modellek királynője, botrányos sztár, kokain bárónő - és még sok jelző és bélyeg van, amit mondtak, mondhatnánk rá. Egy biztos, ma a divatban mindenki ismeri Kate Moss nevét. Soha nem számított tipikus modell alkatnak, hisz eleve alacsonyabb, nem tökéletes az arca, a testalkata és mégis. Ő Kate Moss. A lány, akit 14 esztendősen fedeztek fel és igazán 16 évesen indult el a karrierje. Ma ünnepli a 40. születésnapját, hisz 1974. január 16-án született. Nincs tervező a nagyok közül szinte, akivel ne dolgozott volna. "Feltalálta" a heroinsikk pillantást egy YSL fotózáson és Johnny Depp-pel is közeli viszonyt ápolt. Volt év, amikor 9 millió dollárt keresett. Dolgozott a szépség márkák közül a Diorral, a Rimmellel, a Kérastása-zal, az YSL-lel, saját kollekciója is jelent meg a Topshop-nál, szerepelt Paul McCartney és George Michael videójában is. 

Ha valamit mondanunk kell, talán az a legokosabb, ha fogalomnak nevezzük őt. Most összeszedtünk jó sok képet róla, hisz igen színes volt a pályája és élete - eddig.

Happy Birthday Kate! 

kate-moss-kerastase1 (1).jpg

kate moss rimmel (1).jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr25761589

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása