Nesze!szer

Lehet egy kávéval több?

2014. január 15.

susp kv.jpg

Ez egy olyan dolog, jótékonysági kezdeményezés, amivel mi már többször éltünk... most el is meséljük, mi ez! 

Oszd meg a kávé örömét másokkal is. Az „Adj egyet ajándékba” tulajdonképpen egy adományozási forma, amelynek segítségével biztosíthatod a rászorulók számára a mindennapi meleg italhoz és ételhez való hozzáférést. A példa egy nápolyi összefogás eredményeként terjedt el a világban, kis hazánkban pedig a Suspended Coffee Magyarország szárnyai alatt bontakozik ki a jótékonyság eme szolid, de mégis jelentőségteljes módja. Szolid, mivel nem szükséges tízezreket költened ahhoz, hogy támogathass valakit. Jelentőségteljes pedig azért, mivel aznap is örömet szereztél valaki számára. A lényege, hogy a vevő a saját fogyasztása mellett pluszban vásárol egy, vagy akár több „felfüggesztettet”. Felfüggesztett azért, mert miután kifizeted a rendelésed, később bármikor betérhet valaki a boltba és megkérdezheti, hogy hagytak-e ott számára valamit. Legyen szó kávéról, teáról, vagy akár egy tál ételről.Te se menj el mellette, legyél partner, vagy adományozó. Gondolj arra, hogy neked egy adag kávé éppen semmiség, másnak viszont egy cseppnyi melegség. Ha nem szívügyed az adományozás, ennyit mégis megtehetsz. Fejezd ki így a szereteted, csak figyelned kell, melyik pékség, vagy kávézó ajtaján van fent a kis kávé matricája, magunk is így leltünk többször rá. 

További információkat az adományozási helyekről, illetve magáról az akcióról az adjegyetajandekba.hu weboldalon, illetve a Suspended Coffee Magyarország facebook oldalán találsz ITT.

Nesze!Bogi

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr195759320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása