Nesze!szer

Golden Globe - a sztárok körmére néztünk

2014. január 13.

golden globe köröm1.jpg



A facebook oldalunkon már megcsodálhattátok a tegnapi Golden Globe legszebb ruháit, de most Brigi a felvonult hírességek kezét is megleste! 

Heidi Klum ruhája, bár nagy mértékben fehér mintás azért a fekete dominál rajta, a kiegészítői is feketék. Választhatott volna fekete színű körmöket, de a természetes színű körmével megőrizte az összhangot és nem esett át a ló másik oldalára. Nekünk igen bejött! 


golden globe köröm2.jpg

golden globe köröm3.jpg

 

Még maradva a természetes színeknél, Anna Gunn pezsgő színű ruháját nem törte meg semmilyen erősebb színnel, ezzel tökéletesen egyet értek. Azonban, ha nektek is ilyen ruhára esne a választásotok ennyire strasszos kiegészítőkkel, én a körmöket is megdíszíteném némi szín azonosnak tekinthető strasszal. ( persze csak mértékkel)


golden globe köröm4.jpg

golden globe köröm5.jpg


Laura Carmichael és Zosia Mamet a fekete-fehér mintás ruhához fekete körmöt választottak. A sminkjükben is a szemükön domináns a fekete. Jó az összhang.




golden globe köröm6.jpg

golden globe köröm7.jpg


A végére hagytam a kedvencemet :) Fantasztikus színésznő, leírhatatlan  pozitív kisugárzással! Jennifer Lawrence választása egy fehér picit buggyos ruha volt, fekete szalagokkal. A körme azonban nem fekete,  (bár lehetne) hanem a rúzsával megegyező színű!! Tökéletes választás és remek ötlet, üdv a stylistnak, Jennifernek pedig gratulálunk! 
A sztárok sok esetben átöltöznek a nagyobb rendezvényeken és nem abban a ruhában látjuk a díjat átvenni amiben a vörös szőnyegen besétált. Ha rúzs és a köröm azonos színű könnyedén át lehet öltözni és nem kell tartanunk attól hogy az egyik ruhához illik a másikhoz nem. Már, amennyiben mi is átvennénk ugye egyszer a Golden Globe-ot...D
(Ha te is alkalmi körmöt szeretnél, Brigi oldala és szalonja ITT.)


A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr45756278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása