Nesze!szer

Itt a Maybelline naptár!

2014. január 07.

 

Emily-DiDonato-Erin-Wasson-Julia-Stegner-Jessica-White-Kemp-Muhl-Charlotte-Free-Daniela-de-Jesus-Shu-Pei-and-Frida-Gustavsson-2.jpg

Emily-DiDonato-Erin-Wasson-Julia-Stegner-Jessica-White-Kemp-Muhl-Charlotte-Free-Daniela-de-Jesus-Shu-Pei-and-Frida-Gustavsson-7.jpg

 

Imádjuk, imádjuk és imádjuk. És minden áldott esztendőben így vagyunk ezzel! Néhány órája kijött ugyanis az idei Maybelline New York kalendárium. Emily DiDonato, Erin Wasson, Julia Stegner,  Jessica White, Kemp Muhl, Charlotte Free, Daniela de Jesus, Shu Pei és Frida Gustavsson voltak a 2014-es modellek. Kenneth Willardt a fotós, a sminkekért pedig a csodás kezű Charlotte Willer felelt, akiről többször olvashattatok már a blogon.

Ebben az esztendőben sem kellett csalódnunk a Maybelline márka naptárában, eredeti, színes, játékos és vérprofi, ha létezik ilyen kifejezés.  Le a kalappal, vagy sminkes ecsettel a csapat előtt!

Melyik hónap az a smink, amit szívesen kipróbálnál magadon? 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr95744970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása