Nesze!szer

Rideg téli napok ellen

2013. december 28.

depi1.jpg

Attól még, hogy kint röpködnek a mínuszok, nem kell lemondanunk a színekről, és a sminkelés örömeiről, néhány apró trükk segítségével bármikor színt vihetünk a hétköznapjainkba.

Adj egy csókot, bébi

Az idei őszi-téli szezon sztárjai a sötét színű rúzsok, amik kifinomult és elegáns megjelenést biztosítanak. A szemeidet ezúttal ne fesd ki, elég, ha szempillaspirállal hangsúlyozod a tekinteted.

 

depi3.jpg

 

Szemöldökre hangolva

Ha olyan szemöldökre vágysz, mint Diane Kruger-é, nem kell mást tenned, mint szemöldökceruzával kitölteni a hézagokat, és egy vékony réteg szemöldökporral tökéletesíteni. A természetes hatás érdekében egy kefe segítségével fésüld a szálakat felfelé.

Játék a színekkel

Bármilyen alkalomra tökéletes választás, ha a megszokott fekete helyett színes szemceruzával vagy tussal húzod ki a szemed.

Napsütötte bőr

Ebben a hidegben jól esik felidézni, milyen jó is volt nyáron,amikor a nap kicsit megkapta a bőrünket,egy réteg bronzosító az arccsontodra, és máris úgy érezheted, hogy megint július van.

Nesze!Dóri

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr825709473

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása