Nesze!szer

A legszebb karácsonyi üzenet

2013. december 26.

brenda.jpg

Ez a világ egyik legmegindítóbb levele. Odaátról. Egy édesanya és feleség írta, amikor még élt. Barátait kérte meg, hogy akkor továbbítsák egy rádiónak, amikor volt férje már új társra talált. Brendát ugyanis negyedik gyereke első születésnapja után petefészekrákkal diagnosztizálták. Az üzenet elkészítésekor már tudta, elvesztette a harcot. Négy fiú és egy szerető férj maradt egyedül 2011 szeptemberében. És nekik szeretett volna karácsonyra meglepetést szerezni. Nem tudhatta persze, melyik karácsonyra...

brenda új felesége.jpg

David és az új feleség: Jane

Brenda Schmitz levelét idén karácsonykor olvasták fel Davidnek. „Mikor ezt a levelet olvasod, én már elveszítettem a petefészekrákkal folytatott küzdelmet” - mondták el neki a rádióban. Brendának kívánságai is voltak, remélte, lesz a rádióban valaki, aki teljesíti ezeket.  A legszebb, hogy egy kényeztető napot kért volt férje új társának. Tudta, hogy az, aki négy fiú "új anyukája" lesz, nem kis terhet vesz magára. A kórház onkológusainak is kért egy kis meglepetést, hisz ők voltak azok, akik az utolsó heteiben, hónapjaiban segítették őt. És a saját családjának is szeretett volna egy kirándulást Disney World-be. A rádió munkatársai minden kérését teljesítették szponzorok segítségével. De nem volt szem, ami szárazon maradt volna. És Brenda fentről mosolygott... Nézzétek meg a videót. Zsepiket előkészíteni!

 

 

Az új család együtt mehetett kirándulni

brenda férje új család disney.jpg


A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr295709506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása