Nesze!szer

Te matrac szűz vagy?

2013. december 22.

gigamatrac.jpg

Igen, jól látod a fenti kérdést. Ugyanis mi matrac szüzek voltunk idáig, bármennyire is cikis lehet ez. Magyarán, valahogy kimarad az életünkből az ágyhoz való betét vásárlása. Vagy francia ágyikóban szunyáltunk, vagy együtt vettük a kettőt, vagy...? mindegy, na. Lényeg, hogy minap az a fajta dolog ért bennünket, hogy hoppá, itt egy ágykeret, amelyet megvételezünk, aztán belül meg semmi. Persze, az adott áruházban volt betét is eladó, de kicsit furának éreztük, hogy ugyanazon értékben vegyünk egy valamit, mint a fekhely maga, mindenféle különösebb extra tudás nélkül. (Már a matrac volt olyan nesze semmi, fogd meg jól tájp:)

Lényeg, hogy bújni kezdtük a netet, hogy is van ez a dolog. Már a matracológia. És akkor el is bizonytalanodtunk rendesen. Lélegzés, rugózás, kókuszság és nem kókuszság és minden ilyesmi kavart meg bennünket. Ja, és láttuk, hogy durva ám a helyzet. Van, ahol a három centiméternyi sima szivacsot akarják eladni matrac címszó alatt - nem kevés pénzért. És akkor mertünk nagyban gondolkodni! - miután egy barátnőnk ajánlotta a Gigamatracot. Köszönjük, köszönjük és köszönjük. Mindezt azért mondjuk el, hátha nektek is hasznos lehet, beszereznétek ilyesmit. A Róbert Károly körútra mentünk hozzájuk. És végre egy cég, ahol kedvesek, udvariasak és segítőkészek voltak, anélkül, hogy lenéztek volna minket ugye matrac szűz mivoltunk miatt. Elmondtuk az igényeket, megkérdezték a szokásainkat, megmutattak mindent, rugós megoldásoktól a memory- és hideg matracokig, svájci, olasz, svéd és német márkákig. Árban is teljesen széles a palettájuk, tehát találsz a pénztárcádnak, vagy (ágy)keretednek megfelelőt. Végül egy hiper-szuper svájci darabot választottunk. Még a huzata is mosható, tök jól szellőzik és vastag is, nem csak egy leheletnyi a vékonysága. Fura dolog, de rég örültünk ennyire valaminek, mint most ennek a matracnak. Csak ajánlani tudjuk gigáékat, még párnát és ágykeretet is tudtok náluk venni. Fura dolog, ha annak örül az ember a mai világban, hogy udvariasak és segítőkészek vele, de ez a nagy  helyzet. A matracka már itthon van, ma haza is hoztuk... még csak csodáljuk, aztán eljön a bevetés ideje is!

(A Gigamatrac weboldalát ITT találjátok, a facebook oldalukat pedig ITT.)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr445701235

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása