Nesze!szer

Lala Berlin calling

2013. december 22.

catricespring1.jpg

Lala Berlin neve elsőre talán úgy csenghet, mintha egy színésznőről, vagy énekesnőről lenne szó. A helyzet az, hogy egyik sem, Lala Berlin ugyanis egy német divatmárka, méghozzá nagyon is egyedi, viszonylag high fashion darabokkal. Ezt onnan tudjuk, hogy kicsit utána jártunk, és bizony elkerekedett szemekkel vettük tudomásul, hogy egy póló körülbelül 70 euróba kerül. Nem is rossz, ugye?

Na, de mielőtt összezavarodnátok, eláruljuk, hogy a Catrice márka legújabb kollaborációját kötötte meg ezzel a márkával, így lett a tavaszi előfutárnak is tekinthető trendkiadás neve a Lana Berlin Loves Catrice. Ez is limitált kollekció lesz egyébként, januárban és februárban lehet majd őket beszerezni, a darabok között pedig van új krémes, tartós, applikátoros rúzs, bronzer, szemhéjpúder paletta, és liquid sand finisű körömlakkok is, ami a Catrice-nél újdonságnak számít, mert eddig még nem adtak ki ilyen lakkokat.

Kíváncsian várjuk, nektek hogy tetszik?

Nesze!Dóri

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr975702622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása