Nesze!szer

Karácsony a tableteden

2013. december 12.

santa calls.png

Az van, hogy egész egyszerűen imádjuk a jó kis alkalmazásokat, programokat. Főleg azokat, amelyek nem túl bonyolultak, viszont ezzel ellentétben viccesek, cukik, vagy praktikusak. Mivel minden technikai eszközünk Windows 8-as alapú (á, nem vagyunk fanatikusak kicsit sem!), így most összegyűjtöttünk nektek is néhányat, ami hasznos, vagy szórakoztató lehet az ünnepek előtt, a készülődésben, ráhangolódásban, vagy csak a mókázásban. 

micro1.png

1. Ablak az ünnepre

Nincs jobb dolog, mint a várakozás. Ezt Müller Péter is tanítja és a gyerekeknek és gyereklelkű felnőtteknek is ez a lényeg az ünnepben. Találtunk egy advent kalendáriumot, ahol olyan kis naptárat alkotsz magadnak, amilyet szeretnél. Mi persze a zoknisat választottuk, mert az olyan home feeling. (ITT találod)

micro2.jpg

2. Ott vagyunk már?

Emlékszel, a szamár hányszor kérdezte meg a Shrek-ben, ott vagyunk már? Hát, valahogy így vannak a gyerkőcök is karácsony közeledtével, a szülő pedig csak számol, számol és számol... már, ha van rá ideje, amíg rotyog a töltött káposzta és társai. 

micro3.jpg

3. Képes-e a lapod?

Évekkel ezelőtt, talán hajdanán danán volt az, hogy mindenki az nlc képeslapjait küldözgette egymásnak karácsonykor. Aztán rájöttünk, vannak külföldi oldalak is. De most már ott tartunk, hogy kézzel is csinálhatunk üdvözletet a gépen. Mi persze kis macisat gyártottunk. Lehet, hogy nektek is küldtünk belőle? De van mindenféle, ha letöltöd ezt a jóságot ITT. Ja, az angyalkásak nagyon édesek, azt még igen tudjuk ajánlani, olyan kis büngyür hajuk van!

micro4.jpg

4. Fásítás díszekkel

Nálatok ki hozta anno a karácsonyfát? Nálunk persze, hogy a Jézuska, csak gyanús volt, Apu miért káromkodott mindig abban a magasságban sokat. Ja, és a Jesszuska is díszítette ugye. Töredelmesen bevalljuk, felnőttként imádjuk a fát díszíteni. Minden esztendőben más és más lesz. Ám, most találtunk egy újabb lehetőséget a dekorolásra. Úgy letöltöttük, mint a pinty. És még a tüske sem szúr...D Mondjuk, kicsit sok csengettyűt raktunk a fára, de nehogy már ne. ITT találod te is meg, ha ugyanúgy dekorálnál, vagy a csemetét vonnád be kicsit a műveletbe. 

micro5.jpg

5. Mi lesz a csomagban?

Okostelefonosoknak írnánk fel receptre ezt a Gift Finder nevű dolgot. Aaaannnyira cool, hogy csak na! Használni kezded és képzeld, a kiszemelt áldozat facebook profilja alapján, meg ugye a postjaiból is okulva mondja meg: szerinte mi lenne az ideális ajándék számára. Ezen szórakoztunk a legjobban, imádni fogod (ITT találod.) Nem mondjuk meg, hogy az egyik barátnőnknél mit adott ki... na jó, az erotika szó szerepelt benne...D

micro6.jpg

6. Van egy bejövőd a Mikulástól!

Ez valami csuda. De tényleg. Gyerekeseknek nagyon, de nagyon, recept nélkül is! Szóval: az alkalmazás neve Santa Calls. És gyakorlatilag felhívathatod magad az öreg, szakállas csókával. Erről nem bírtunk lejönni, annyira szórakoztató volt. Szerintünk mindjárt hívni fog újra! 

micro7.jpg

7. Te meg Ő, Ő meg én.... karácsony idején

Ezt a legvégére hagytuk. Műkedvelőknek, romantikus lelkűeknek és kreatívaknak. Az északi sarkra repítheted párodat, fotón imitálva a dolgokat. Feltöltöd a képet, raksz rá sipkát, havazást és mindenfélét. Jó játék. Mondjuk, nem a nyári balatoni fotókkal kéne trükközni, mi voltunk olyan elszántak, hogy fürdőgatyás variációkat is készítettünk. Nem mutatjuk meg nektek... a vállalhatatlan kategória. ITT találod a North Pole Photo Booth-ot. 

A Windows 8 legyen veletek az ünnepek előtt és alatt! 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr985687201

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása