Nesze!szer

Dobó Kata by REKAVAGO

2013. december 07.

dobokatabyrekavago8.jpg

Mit történik akkor, ha két igazán stílusos nő találkozik és közös platformra lép? (A platoformot szó szerint is érthetitek, mert cipőkről van ugye szó!)) Megszületik egy új márka, pont úgy, ahogyan most is. Vágó Réka, a REKAVAGO márka alapítója, és Dobó Kata, színésznő úgy döntöttek, hogy szövetségre lépnek, és ketten együtt megalkotnak egy olyan kollekciót, amiben minden nő megtalálja a kedvére való darabot táskából, és cipőből is. A REKAVAGO értéke abban rejlik, hogy a hölgyeknek nem kell lemondaniuk a kényelemről egy gyönyörű cipő miatt. Hiszen mindenki arról álmodik, hogy egyformán maradhat csinos és stílusos, akár magassarkút, akár balerina cipőt visel. (Ez pedig a REKAVAGO brand. A kampány képeit egyébként pedig egy harmadik pajtásunk, Viszlay Márk készítette.)

dobokatabyrekavago7.jpg

Dobó Kata így nyilatkozott a közös munkáról:

Az elmúlt években többször találkozhattam Réka cipőivel és mindig nagyon tetszett az, hogy nem csak szép, de hordható és kényelmes lábbeliket láttam. Aztán egy tévéműsor felvételén találkoztunk személyesen, és azt vettük észre, hogy már több mint fél órája csak cipőkről és színekről és formákról beszélgetünk. Valahol itt kezdődött az egész. Azt hiszem, elmondhatom, hogy kifejezetten egy hullámhosszon vagyunk, így nagyon zökkenőmentesen és remek hangulatban zajlott a közös munka. Nagyon élveztem a tervezés minden fázisát. Ez olyan, mintha egy gyerekkori álom vált volna valóra, hiszen melyikünk nem ábrándozik kislányként arról, hogy híres tervező lesz, vagy arról, hogy lesz egy szobája, amiben csak cipőket tart majd.

Szerintünk megérte a befektetett munka.Nektek, hogy tetszik a kollekció?

Nesze!Dóri

dobokatabyrekavago92.jpg

Ps: A Westend és az Aréna Salamander üzletiben találjátok meg a topánokat! 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr35680016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása