Nesze!szer

NYEREMÉNY! Szuper Samsung porszívó!!!

2013. december 01.

samsung porszívó kicsi1.jpg

R2-D2 Samsung porszívót teszteltünk!

Cuki. Ezt a kifejezetten közhelyes dolgot mondtuk a Samsung SC20F70HB készülékre, amikor landolt a nappalinkban. Fura dolog persze, hogy az ember egy porszívóra mond ilyet, hát pedig tényleg, na... Ugyanis, nem egy böhöm nagy valamit láttunk meg, hanem egy kis kedves űrlényt, amikor a futár meghozta a Samsung újdonságát. Jó, persze azért a négy lábbal rendelkezõnek rögtön ugatnia kellett a dolgot, mert nem lehet tudni, mi is ez az ismeretlen ellenség ugye.

samsunk kutyás life style.jpg

Mi kicsomagoltuk és tanulmányozni kezdtük. Az elsõ és igen szimpatikus az volt a porszívón, hogy nem úgy van a feje, hogy mindent cserélgetni kell rajta, mint a hagyományos készülékeknél. Itt magába a csõbe, illetve a végébe beépítettek mindenféléket. Kicsit úgy néz ki, mint a benzinkutakon a töltõ, hogy valamire asszociáljunk azért. És, amitõl tényleg R2-D2, a fizimiskáján kívül, hogy van benne porérzékelõ, ami veszettül más színre vált, ha pormacskát érzékel. A zöld és a piros fény mutatja, hogy kell-e arra menned és dolgoznod. Igaz, nálunk porkutyából van több, lévén, hogy eléggé szõrözünk itthon. Így nem volt gond azzal, hogy takarítandó felületet találjunk. Ami teljesen örvendetes volt, hogy ezt a készüléket nem kellett cibálnunk és idegbeteg üzemmódban húzogatnunk, hogy a megfelelõ irányba jöjjön velünk a lakásban. Ugyanis ez a masina térül és fordul. Olyan jól veszi a kanyarokat, mint Schumi fénykorában. (Persze, valamivel alacsonyabb volt azért a nézettségünk vele...) Az alakja és a kerekei is úgy lettek kitalálva, hogy szinte mozgásra termett. A régi téglatest alakzatok ilyet nem tudtak, az egészen biztos! A szûrõjébe is beleszerettünk, igen könnyedén tisztítható és mosható a dolog. Kiveszed és már mehet is a tisztulás. A por kiöntése sem bonyolultság, sõt. Megmondjuk az õszintét, háztartási masinák tekintetében igen kedveljük, ha valami ilyen praktikus tud lenni, mert nincs idegesítõbb, mint amikor aprítana, turmixolna, darabolna, takarítana az ember és az agylob fenyegeti egy túl bonyolult gépezet miatt és okán. Ja, még a kis réseket is nagyon szépen ki lehet ám tisztítani vele, akinek takarításmánia az ascendense, hát imádni fogja. Viszont szívás, az van vele. Nem rossz, hanem jó értelemben. Mert szív rendesen, nem kell mindenen hatszor átmenni, hátha rájönnek a pormacskák, mit is szeretnénk tõlük. És az is jó, hogy nem a gép alján kell a ki- bekapcsolást végezni, hanem van erre egy markolati teljesítményszabályzó gomb, amivel ezt kényelmesen megtehetjük Összességében azt kell mondjuk, hogy a Samsung SC20F70HB tényleg nagyon segítõkész tud lenni a háztartásban. (Samsung Motion Sync hivatalosan a neve egyébként.) Van is egy ultra cuki videónk, gyerekkel, kutyával - szerintünk nézd meg!

A tartózkodási ideje alatt igen megszerettük ezt a kis házi barátot. Tudjuk javallani azoknak, akik szeretik, ha mobil a háztartás és nem egy óriás valamit kell maguk után ráncigálni. Egyébként annyira kis cukiság Artu, hogy a következõ lépés tuti, hogy az lesz, hogy már beszélni is fog... De ígérjük, arról is szólunk majd nektek!

 

samsung porszívó kicsi2.jpg

 

Ám még nincs vége. Van egy nagy ajándékunk. Ugyanis a Samsung felajánlott egy egy extrém szívóerővel rendelkező porszívót a Nesze!szer olvasói közül valakinek. Ha átkattintasz IDE mutatjuk is. (Nem mellesleg 50 000 forintba kerül most a Média Marktban!). 

samsung nyeremény2.jpg

- Írd meg, melyik film hõséhez hasonlítottuk a Samsung porszívóját a postban?

 - Mondjad el nekünk, te milyen zenére szeretsz takarítani? 

 - Válaszold meg a harmadik kérdést is: mlyen díjat nyert a Samsung extrém szívóerejű porszívója 2013-ban? (Segítség a samsung.com-on, de leginkább ITT egy piros kis pöttyben) 

És legyél a Nesze!szer rajongója a facebookon ITT.

A válaszokat a következő adventi gyertya meggyújtásáig várjuk a neszebeauty@gmail.com-ra.

Jó játékot és takarítást!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr625655436

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása