Nesze!szer

1 évesek lettek az őzikék

2013. november 29.

ely3.jpg

1 évesek lettek az őzikék

 

 

Bódis Boglárka és Gajer Emese, az Elysian tervező hölgyei november 20-án ünnepelték márkájuk egy éves évfordulóját. Az eseménynek az Iberostar Grand Hotel adott otthont.

 

Egy Elysian nő magabiztos és törékeny. Nőies és bájos. Titka a természetességben és a részletekben rejlik. Bogi és Emese megálmodta a számukra tökéletes nő képét, ruhák formájában. Az Elysian szó maga is tökéletességet és szépséget jelent. Egy éve kápráztatnak el bennünket, nőket, koktélruhákkal, kabátokkal, szoknyákkal, nadrágokkal. Minden olyan ruhadarab fellelhető a kollekciókban, amelyre egy 21.századi nőnek szüksége van. A színek visszafogottak, az anyagok érzékiek.

ely4.jpg

 

Tekintsünk vissza az Elysian első egy évére.

 Az Elysian 2012. nyarán született meg. Bogi és Emese három szóval jellemezte stílusukat: kecses, szelíd és szabad. Így lett a márka jelképe egy őzike is. Személyes kedvencem az arany körlap fülbevaló, közepén egy őzike kivágással. Nincs olyan ruha, amit ne dobna fel egy pillanat alatt, és nincs olyan ismerős, aki ne csodálná meg minden alkalommal, amikor viselem. 2013 tavaszi-nyári kollekciójukat India ihlette, egészen pontosan az indiai építészet. A modern és a tradícionális elemek finom keveredése adja a különlegességét az egyes ruhadaraboknak. Emese hónapokat töltött Indiában, felfedezve minden építészeti csodát, illatot, és színt. Saját bevallása szerint éjszakákon át küldözgette Boginak az ötleteit, mindent, amit csak talált. Így alakult napról-napra a kollekció, míg végül bemutatásra nem került. Több ismert művésznőt, köztük Zsédát is rabul ejtette a tejeskávé, a korall, a zöld és a fekete találkozása. A hernyóselyem bőrrel és tüllel fonódott össze. A tökéletesség minden apró részletére gondosan ügyeltek. Az eredmény egyre több újságcikk, bemutató és megrendelés. Az Elysian szó már mindennapos volt a női magazinok hasábjain. 2013. november 20-án egyre több stylist, újságíró és barát koccint a lányokkal az Iberostar  halljában. Megkezdődik az ünnepség. Egy kis csevegés, finom kortyok, majd átsétálunk a bemutatóra, ahol legújabb, Veronica Franco ihlette kollekciójuk kerül bemutatásra. Veronica Franco a XVI. századai Velence leghíresebb kurtizánja volt. Mind öltözködésében, mind felfogásában megelőzte a korát. Veronica a szabadságot hírdette az élet minden területén, a tanulásban, a szerelemben, a szexualitásban. A ruhák merész kivágással - elől, hátul - és átlátszó anyagukkal magukban hordozzák a nőiséget, a szabad természetet. Az anyagokban és a színekben is kontraszt figyelhető meg: gyapjú a selyemmel, fekete és fehér, bronz és homokszín. Az anyagok csak úgy suhannak a levegőben előttünk. A modellek magasak, kecses a járásuk, büszkén viselik az Elysian szépségeit. Mindenfelé fényképezőgép villanások, csak a női szemek csillogása vakítóbb tőlük. Sokan - én sem - bírjuk ki, hogy ne ragadtassuk el magunkat egy-egy darab láttán. Mindenkinek van már személyes kedvence. Nekem egy rövid kis fekete, tollas szoknyarésszel, kissé átlátszó, de zárt felsőrésszel. Mindenképp szeretnék egy olyat!

 Számomra az teszi az Elysian-t páratlanná, hogy a nő kiismerhetetlenné és ezáltal érdekessé válik. Ugyanakkor kínálja mindazt, amire szüksége van: egy picit törékeny, egy picit bájos, de szexi is egyszerre. Hogy éppen melyik kártyát játssza ki belőle, az már saját döntés és hangulat kérdése. A bemutató után Bogi és Emese köszöntéséből azok számára is kiderülhetett, akik még nem tudták volna: tiszta szívből küzdöttek az álmukért, és most, hogy 1 évesek lettek, egy koccintás erejére megállnak ugyan, és visszatekintenek a sikeres hónapokra, de a munka nem áll meg, mindig lebeg egy újabb inspiráció, egy újabb lehetőség a szemük előtt.

 

Sok szép kollekciót kívánunk még nekik!

És persze magunknak is! 

Nesze!Livi

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr735655591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása