Nesze!szer

Korhatártalan szerelem

2013. november 28.

szerelmes huffington1.jpg

Nem gondoltuk volna, hogy létezik olyan történet, amit jobban megkönnyezünk, mint a Szerelmünk lapjait. Hát, tévedtünk.

Képzeljünk el egy mesét, amiben a hercegnek hetvenöt évébe kerül, hogy megtalálja, pontosabban visszataláljon az ő hercegnőjéhez. Ha sikerült vizualizálni, kapaszkodjatok meg, ez nem mese, hanem a valóság, egyben üzenet mindazoknak, akik kételkednének, vagy éppen feladnák a reményt az örök szerelemről, a házasságról, és arról, hogy igenis van, akiért megéri egy életen át várni. Szó szerint.

carol harris.jpg

george.jpg

A helyszínünk egy kanadai település, Saint John, főhőseink pedig George Raynes és Carol Harris, aki mindössze nyolcévesek voltak, amikor elcsattant közöttük az első csók. 1936-ban együtt kezdték el az iskolát, majd harmadik osztályban, egy iskolai színdarabban Carol megkapta Csipkerózsika, George pedig a herceg szerepét. A darabban nem volt benne, hogy csókolózniuk is kell, ők mégis megtették, mert így akarták. Aztán az élet úgy hozta, hogy 1948-ban a férfi családja Ontarióba költözött, George feleségül vett egy másik nőt és családot alapított. Carol Saint Johnban maradt és tanár lett. Eközben voltak párkapcsolatai, de a boldogító igent senkinek sem mondta ki. George-dzsal viszont folyamatosan tartották a kapcsolatot telefonon, és ha alkalmanként a férfi a városban járt, egy közös ebéd erejéig mindig találkoztak. George a feleségét petefészek rákban elvesztette, ezután döntött úgy, hogy még egyszer (tervei szerint) utoljára visszatér a szülőföldjére. Hát, picit tovább tartott a dolog. Ugyanis néhány hónappal később egy romantikus vacsorán George így szólt: „Mindig is jól éreztünk magunkat együtt, és jó barátok vagyunk, miért ne töltsük együtt életünk hátralevő részét?”

Carol boldogan mondott igent nyolcvanhárom esztendősen, hiszen úgy érezte, a hercege harmadikból végre visszatért hozzá. És tudja, most már senki és semmi nem választhatja őket el egymástól. És boldogan élnek, amíg meg nem halnak.

Bárki,ha házasodni akar, ne adja fel. Remek dolog kéz a kézben sétálni, és ágyba bújni azzal az emberrel, akit szeretsz.”- mondta Carol az első csók elcsattanása után hetvenöt esztendővel. 

Nesze!Dóri

szerelmes huffington2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr195662031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása