Nesze!szer

Mjúzik Awörds

2013. november 16.

ema1.jpeg

Körmök a nagyvilágban

Nemrégiben rendezték meg az MTV Music Awards-t. A vörös szőnyegen több vörös köröm is felbukkant. Kevésbé formális rendezvény, ezért a sztárok kiélhették magukat a megjelenésükben, gondoljunk csak Miley Cyrusra. (Az ő karmai is vörösek voltak, viszont vállalhatatlanul kifordult önmagából ezért kimaradt a kép összeállításból.) 
Katy Perry választása a cseresznye piros volt, jól ment az elegáns kékes-zöldes (kimondottan visszafogott) és a vadócabb fekete fellépő ruhájához is. Külön köszönet Katynek és Ariana Grandenak hogy közelről is megtekinthettük a makulátlan manikűrt a kezeiken. Nem csak Katyt fedeztük fel! Ellie Goulding ,Lousie Roe, Sylvie Van Der Vaart is vörös vagy bordó színt választott. Ha bajban vagyunk hogy miként is állítsuk össze ruhatárunkhoz körmeink színét, csak nézzük végig a képeket. 

(Ha szeretnéd, Brigi ITT fest neked szép vörös körmöket.)

 

ema2.jpeg

 

ema3.jpeg

 

ema4.jpeg

 

ema5.jpeg

 

ema6.jpeg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr225636666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása