Nesze!szer

Tesztelnéd a Rexona Maximum Protectiont?

2013. november 14.

rexona teszter.jpg

Korábban írtunk már egy posztot nektek az izzadásról, mert annyi körülötte a tévhit, hogy csak na. Így igyekeztünk eloszlatni ezeket. (ITT találod meg.) Utána volt egy kis játékunk is, hisz mi már kipróbáltuk a Rexona Maximum Protectiont és azt tapasztaltuk, még a legmelegebb nyárban is, hogy nem kell két óránként újra lemosakodnunk és bekennünk magunkat, hozza, amit ígért. (Pedig volt rendesen hőség idén - szerencsére!) Ezt ugye mi tapasztaltuk.

Viszont most azt szeretnénk, ti mondjátok el milyen érzés is használni a Maximum Protectiont, jól működik-e sportolásnál, napi teendőknél, esetleg első randin és úgy általában. Kerültök-e izzasztó helyzetbe izzadás nélkül? Szóval: tesztelőket keresünk! Két héten keresztül lenne szükségünk a "munkátokra", már akkor, ha van kedvetek. Azokat megkérnénk, akik az előző körben nyertek, most ne jelentkezzenek, mert igazi és új véleményekre vagyunk kíváncsiak. Több segítőre is szükségünk van, így írhattok bátran. Csak annyi a vágyunk, tényleg mondjátok el, mit tapasztaltatok! Ahogy megérkezik a csomagotok, már indulhat is a móka és mi várjuk a beszámolóitokat!

A jelentkezéseket: Rexona tesztelő leszek! jeligére november 18-áig kérnénk, névvel, címmel együtt a neszejatek@gmail.com címre.

Na, kiből lesz teszter? Küldhetjük a csomagot?

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr495632828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása