Nesze!szer

Mihalik Enikő az Il Bacio arc

2013. november 13.

il b enikő.jpg

Az Il Bacio di Stile áruházat nem lehet nem észlelni és ez nem pénztárca függvénye. Gyönyörű épületével és impozáns kirakatával hívja fel magára a figyelmet az Andrássy úton és csalogatja be azokat, akik a nagy világmárkák barátai. (Vagy csak kíváncsiak rá, mint hozott össze a pornós birodalom atyja...)

Az első kampányuk elég személytelen volt (szerintünk) és még nem is tudtak a szépségesen felújított épületben fotózni, hisz nem volt kész. Ám, most egy igazi magyar világsztárral, Mihalik Enikővel dolgoztak, aki volt már Gucci arc is például. Enikő Valentino, RED Valentino és Céline darabokat is viselt. A marketinges elmondása szerint fontos volt, hogy külföldön is ismert lány legyen az, aki a karácsonyi kampányban tündököl. Nyilván azért, mert a vásárlók tetemes hányada nem hazánk fia, avagy leánya...ki érti ezt?! (ez költői kérdés volt ugye...)

 

il b enikő2.jpg

il b enikő3.jpg

il b enikő4.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr845631780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása