Nesze!szer

Swarovski ünnepi kövei

2013. november 10.

Swarovski (1).jpg

Lassan itt a karácsony és a végtelen számú sütemények, ajándékok, vacsorák és a rokonlátogatások ideje. Ezek az alkalmak mind lehetőséget adnak, hogy olyan kiegészítőkkel fejezzük ki magunkat, amelyek tökéletesen tükrözik személyiségünket, és ebbe most segít nekünk a Swarovski csodálatos ékszereivel.

 

Swarovski (2).jpg

 

Garantáltan mindenki megtalálja a stílusának megfelelőt az új kollekcióban. A klasszikus vonal képviselőinek ott a „Vintage” nyaklánc és fülbevaló páros, amely a csúcsékszerek világát idézi. Ezt a kifinomult és nőies szettet még teljesebbé és elegánsabbá teszi a kupola alakú „Stone” gyűrű. A kivételesen nőies és elegáns „Renewal” nyaklánc, imádni fogják, akik kissé drámai stílust keresnek. A „Power” retikül, a vörös szőnyegek gyakori vendége, mellé pedig ott a kifinomult „Piazza Lady” karóra. A „Nirvana Petite” gyűrű nagy méretével hívja fel a figyelmet magára. Nagy kristálymedáljával a „Vesuve” nyaklánc és gyűrű sötéten csillogó, glamour hangulatot áraszt, amelybe tökéletesen beleillik a „Swarovski by Shourouk” karperec. Kifinomultságával és frissességével a „Vi” téma lehetővé teszi a vegyes párosításokat. A „Tactic” téma tökéletes azok számára, akik a letisztult dizájnt kedvelik grafikus vonalait a nőies rózsaarany bevonat lágyítja. A tiszta formájú, kifinomult „Tactic” függőnek, gyűrűnek és karperecnek négyszögletű, piramis alakú kristály biztosít gyengéd ragyogást. Egytől egyig csodálatosak az ékszerek, mi mindegyiket elfogadnánk! Nektek melyik a kedvencetek?

Nesze!Eszti

 

Swarovski (3).jpg

 

Swarovski (4).jpg

 

Swarovski (5).jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr625623374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása